| Odnoklassnikidaria a întrebat:

Am nevoie de un sfat! Sunt o fata care se intilnea cu un baiat Am inceput ca vorbim de prin septembrie 2014. Am fost cei mai buni prieteni pina in momentul cind ne-am indragostit unul de altul. Am inceput sa ne intalnim din septembrie 2015. Totul a fost bine si frumos pina intr-o seara.Eram la discoteca unul dintre pritenii lui a venit fiind in stare de ebrietate a inceput sa ma ofenseze prietenul meu nu a spus nici un cuvint pentru mine, prietenul sau a vrut sa ma lovesca si niste prieteni mi-au luat apararea m-au scapat de la bataie. In noaptea ceia am plins mult pina spre dimineata. Dimineata am hotarit sa ma despart de el deoarece nu mi-a luat apararea. Ne-am despartit, dar nu pentru mult timp apoi ne-am impacat din nou. Apoi iarasi intr-o seara am iesit. Era o prietena cu mine, linga discoteca este un parc in care sunt amplasate citeva scaunea. Ne-am asezat. Apoi a venit prietenul meu am mai stat cit am stat apoi a venit un baiat(X) cu vreo 4-5 mai mare decit mine care dorea demult sa se intilneasca cu mine si sa alaturat noua. Apoi au venit altii. am inceput toti sa ridem toti cu exceptia prietenului meu care s-a asezat intr-o parte de parca nu era acolo. Eu nu am vrut sa il rog sa se alture. In seara aia am inteles ca am nevoie de cineva cu care sa ma pot distra mult mai mult nu ca nu mi-ar fi placut prietenul meu imi placea dar citeodata aveam nevoie de distractie. Ne-am certat. Parea ca nu ne mai cunoastem. Venise seara carnavalului. In seara de carnaval m-am intilnit cu niste prieteni vechi cu care am stat mult (ah. uitasem sa zic in timpul carnavalului l-am cautat pe fostul prieten ca sa lamurim situatia si poate sa o luam de la inceput dar nu l-am gasit) apoi venise prietenul X din seara aia cind prietenul se ivolase. Ne-am ris Eu am un defect imi place mirosul de tigara iar X a inceput sa fumeze dupa care m-a luat intr-o parte si ma sarutat.Eu ma uitam in toate partile sa nu ma vada fostul prieten deoarece inca il mai iubesc chiar daca suna ciudat.Astazi el a aflat..nu cunosc de la cine. iar el e devastat. Ce sa fac? Vreau sa ma impac cu el dar ma tem ca e prea tirziu. Il iubesc dar el nu intelege, am nevoie urgent de un sfat!

Funda(V)

Răspuns Câştigător
| Mentosanaaa a răspuns:

Nu il iubesti pe actualul daca stai cu gandul la fostul. Cel putin eu asta am inteles. Ia o mica "pauza" de la aceste relatii si analizeaza-ti sufletul. Ce vrei tu mai departe. Si cu cine. Altfel nu ajungi nicaieri.
Ce varsta ai?

| Odnoklassnikidaria explică (pentru Mentosanaaa):

1)Nu am actual si ceia ca xxx m-a sarutat nu inseamna ca de intalnim
2)Stiu cu exactitate ca vreau sa ma intorc la fostul dar nu stiu cumsad
Folsul mereu imi spunea:,, Ești singura fată la care m-aș întoarce oricând.''
P.S 15 ani

3 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

Ești confuză nu iubești ba vrei distracție, ba pe el nici nu ști ce vrei.
La vârsta care o ai e trecător, nimic serios nu înțeleg de ce-l amăgești. Te joci cu el și sentimentele lui