Buna! Eu unul nu cred ca ai motive sa fi asa, esti oarecum speriata de ideea ca o sa-ti pierzi prietenele cele mai bune daca o sa-ti faci prieteni noi, atat.
Eu unul zic sa vorbesti cu prietenele tale si sa stati toti (voi 3 cele mai bune prietene si acei colegi)Daca sunt draguti si se comporta frumos atunci care este problema? Eu cred ca v-ati distra mai bine intr-un grup mai mare.
Vorbeste si cu prietenele tale!
Succes!
-Blytz-
Da si eu m-am gandit la asta numai ca prietena mea refuza sa stea cu colegii mei pentru ca a avut un conflict cu un coleg de al meu..si nu prea o suporta acum tot acel grup.
Nu i-ai putea explica acesteia ca are un comportament oarecum "pueril"? Daca nu vrea sa treaca peste asta atunci mai bine ai sta doar cu acele prietene intrucat nu este bine sa-ti pierzi cele mai bune prietene si oricum ziceai ca " m-as fi distrat super mult doar cu ele"...
Intai explica-i bine prietenei tale ca are un comportament absurd. Poate o sa inteleaga. Nu este bine sa tii ura si sa ocolesti oamenii. Trebuie sa ingroape securea razboiului candva...
chirobocealaura întreabă:
croissant întreabă: