Daca crezi ca nu te poti descurca, ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii explici, sa o faci sa inteleaga, ca nu vrei sa o dezamagesti, dar ca tu nu te simti in stare sa faci lucrul asta si ca ti-e teama ca cei prezenti acolo o sa rada de tine.Roag-o frumos sa te inteleaga si sa nu se supere pe tine, si intreab-o totusi ce parere are daca te-ai descurca sau nu sa canti, iar daca ea iti spune ca te descurci, atunci incearca! Nu ai nimic de pierdut! Iar cui nu ii place sa nu asculte! Ai mai multa incredere in tine si nu te mai gandi mereu ce o sa zica ceilalti.
Buna!
In primul rand, conteaza fericirea ta. Stii ce nu inteleg? Cum te-au bagat in spectacol, ei nu stiau ca nu ai voce? Ar trebuii sa vorbesti cu profesoara si sa-i explici si ei ca tu nu esti genul de "cantareata" si ca nu poti face asta. La urma urmei, suntem oameni, ne putem intelege intre noi, nu?
O zi buna si mult succes!
Sa revii sa ne pov ce ai facut pana la urma... si orice ai hotari eu iti urez SUCCES!
Ma bucur pentru tine... ca totul a iesit bine in final... Pana la urma n-ai avut nimic de pierdut. Bravo. si distractie placuta in vara asta:*!
Deci am cantat ieri. aveam mari emotii dar am cantat dupa parerea mea si a familiei mele bine dar profa facea niste fete cand am cantat de parca tot era gresit.
oricum nu o sa ma mai duc la ea pentru ca nu mai are sens
bine ca am scapat si de grija asta si acum pot incepe vara oficial \m/
Sper ca faza cu funa e adevarat.salut
eu cred ca daca tu te simti bine pe scena ar trebui sa incerci! important e sa te simti ok.eu zic ca merita sa incerci! bafta! Funda?