| crooxel a întrebat:

Buna...am nevoie de un sfat
Va rog sa aveti rabdare sa cititi, e foarte important pentru mine (dau funda)
In toamna m-am inscris la un "club" sa-i zic asa de muzica la sectiunea chitara folk. Stiam ca la sfarsitul acestui an (care e peste cateva zile) va trebui sa dau un examen pentru a trece in urmatorul an de curs.
Acum sa va spun povestea mea: eu nu am mai cantat cu vocea niciodata pana acum un an si, de ceva timp am aflat ca acest examen va fi de fapt un spectacol la care va trebui sa cant pe scena atat la chitara(ma descurc cat de cat)cat si cu vocea (suna ca la un bebe) si mi-e foarte frica sa nu o dau in bara si sa ma fac de ras.
Faza e ca in iarna am mai cantat o data pe scena si m-am facut foarte tare de ras (nu radea nimeni la propriu dar se vedea pe fetele lor si mi-a zis si profa dupa aceea si parintii). Acum mi-e frica sa nu se repete acest lucru mai ales ca de data aceasta va fi filmat si...inca ceva : toata lumea in afara de prietenii cei mai buni si familie izbucnesc in ras atunci cand ma apuc de cantat si isi bat joc de mine.
Deci, eu nu vreau sa cant la acest spectacol dar nu ii pot spune profei pur si simplu deoarece se va supara si ma cunoaste de mult timp si mai mult, spune ca "ma iubeste ca si pe copilul ei". Nu sunt firea care sa tina ura sau dusmanie pe cineva si chiar nu vreau sa o supar dar nu vreau sa ma fac nici eu de ras (cred ca asta ma doare cel mai tare).
Cand le cer prietenilor sau parintilor sfatul ei imi spun sa fac ce vreau sau sa-i zic ca nu ma duc ca daca se supara pe mine asta e. ii trece si profa asta e o fire foarte dificila nu cred ca ma va intelege.
Una peste alta sper ca voi ma veti ajuta si sper ca nu v-am plictisit dar chiar nu am nici o idee ce sa fac.Am nevoie de ajutor!
Multumesc si dau FUNDOI!

Răspuns Câştigător
| madalina19e a răspuns:

Daca crezi ca nu te poti descurca, ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii explici, sa o faci sa inteleaga, ca nu vrei sa o dezamagesti, dar ca tu nu te simti in stare sa faci lucrul asta si ca ti-e teama ca cei prezenti acolo o sa rada de tine.Roag-o frumos sa te inteleaga si sa nu se supere pe tine, si intreab-o totusi ce parere are daca te-ai descurca sau nu sa canti, iar daca ea iti spune ca te descurci, atunci incearca! Nu ai nimic de pierdut! Iar cui nu ii place sa nu asculte! Ai mai multa incredere in tine si nu te mai gandi mereu ce o sa zica ceilalti.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
In primul rand, conteaza fericirea ta. Stii ce nu inteleg? Cum te-au bagat in spectacol, ei nu stiau ca nu ai voce? Ar trebuii sa vorbesti cu profesoara si sa-i explici si ei ca tu nu esti genul de "cantareata" si ca nu poti face asta. La urma urmei, suntem oameni, ne putem intelege intre noi, nu?
O zi buna si mult succes!

| madalina19e a răspuns:

Sa revii sa ne pov ce ai facut pana la urma... si orice ai hotari eu iti urez SUCCES!

| madalina19e a răspuns:

Ma bucur pentru tine... ca totul a iesit bine in final... Pana la urma n-ai avut nimic de pierdut. Bravo. si distractie placuta in vara asta:*!

| crooxel explică:

Azi e spectacolul...am sa cant si sper sa ma descurcbig grinhappy

| crooxel explică:

Deci am cantat ieri. aveam mari emotii dar am cantat dupa parerea mea si a familiei mele bine dar profa facea niste fete cand am cantat de parca tot era gresit.
oricum nu o sa ma mai duc la ea pentru ca nu mai are senshappy
bine ca am scapat si de grija asta si acum pot incepe vara oficial \m/

| crooxel explică:

Merci la felhappy!

| aaalinutzza a răspuns:

Sper ca faza cu funa e adevarat.salut
eu cred ca daca tu te simti bine pe scena ar trebui sa incerci! important e sa te simti ok.eu zic ca merita sa incerci! bafta! Funda?