| bea_1048 a întrebat:

am nevoie de voi.imi place un baiat, si acum am aflat ca si el ma place, eu am mai vb cu mama mera de prietenele mele care au deja un prieten, si de fratele meu dar el este mai mare si mama a zis ca ea de exemplu nu ar fi de acord ca eu sa am un prieten(am 12 ani)va rog spune-ti ce sa fac, nu vreau sa ascund asta de ea.si imi este si cam rusine.va rog ajutor

Răspuns Câştigător
| pantera2011 a răspuns:

Pai parerea mea este de acord cu gandul mamei tale dupa mine esti cam frageda la varsta asta nu stii ce-i aia iubire degeaba tu crezi acest lucru si cu zaharelul te duce la apa si te ineaca, spun asta ca te duce la un hotel sau undeva face sex cu tine si pe urma iti spune imi pare rau uite numai pot sa fiu cu tine ca... si baga el un motiv. A si inca ceva lasa prietenele eu de exemplu am prietene care imi spun ca sunt ca si sora lor si nu au ochi sa ma vada asa ca nu te lua dupa ele orice ar face ele ca fumeaza ca fac sex ca fac orice lasale in pace si parerea mea este ca o mama intotdeauna vrea binele copilului ei ori ca e baiat ori ca e fata sa nu crezi ca parintii nu au treaba cu baietii, si baietii pot sa faca prostii sa lase fete gravide si mai alte lucruri.Deci in final parerea mea nu te lega cu nici un baiat deoacamdata lasa joacate cu papusile lasa joaca de a mama si a tata in realitatewinking tu faci ce vrei. Sper ca am fost cu putin daca nu tot de folos

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, mama ta iti vrea binele si poate are dreptate intr-un fel, esti destul de micuta, mai importanta trebuie sa fie scoala acum;
Esti fata si esti frageda pentru relatii, ea iti spune din iubire, nu din rautate, intr-un fel te inteleg ca o relatie nu e ceva rau, dar mai poti astepta, ca ai timp destul;
Recunosc ca si eu pe la 12 ani vorbeam asa cu baieti dar nu ca eram cu ei pe bune, astea sunt copilarii, sti cum e prima dragoste!

| Ea12345 a răspuns:

Sfatul meu este ca daca iti place intr-adevar acel baiat, poti iesi cu el, insa nu sa lipsesti nopti de acasa si sa iti ingrijorezi parintii. Daca mama ta nu te lasa e din cuza ca esti prea mica...Ai destul timp! Nu o supara...

| cosmin2221 a răspuns:

Deci tu ar trebui sa ii spui mamei tale cat il iubesti(bine asta a fost cel mai siropos cuvant pe care l-am spus) sau daca vreti o intalnire sau ceva de genu ascundetiva intalnitiva undeva unde nu e aproape nimeni.

PS:sunt mai mic decat tine

| Anda_5509 a răspuns:

La 12 ani prieten iti trebuie` fata draga?

Vezi ti de scoala si lasa prieteniile astea de pe acum.Mai asteapta pana la 15-16 ani.

| coryna1997 a răspuns:

Asa eram si eu entuziasmata dar mama ma lasa crede-ma asteapta si u pana la 14 15 ani katunci e dragoste adevarata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor))))))))).
hai frate. cum sa vb maicata de prietenele tale care au prieteni?!

combina-te cu el!
stai calma...nu are cum sa afleeee.