Buna! O metoda ieftina ar fi sa iei niste pastile de vitamina C, sa le pisezi si sa le pui cu putin sampon, speli parul cu "masca" asta facuta din vitamina C si sampon si o lasi pe cap 10-15 minute. Eu am reusit sa scot foarte multa vopsea in felul asta din par se mai gasesc prin dm niste cutii cu remover de vopsea, eu am folosit, insa nu mi-a scos complet culoarea si mi se par foarte scumpe, daca ai parul lung ai nevoie de 2-3 cutii cel putin. In mod normal, cel mai repede cand l-ai putea vopsi iar ar fi la 3 saptamani, asa recomanda stilistii, tu stii ce e cel mai bine pentru tine eu mi-am vopsit parul tot liceul si am fost sefa de promotie, aviz celuilalt comentariu
Mama ta are dreptate sa nu te mai lase sa te vopsesti, fiindca incepe scoala si nu ai nevoie de asa ceva.
Spala-te pe cap tot la 2 zile si se va curata toata vopseaua neagra, lasandu-ti parul natural si sanatos.
Poți să nu mi mai răspunzi la nicio întrebare? Nu mă ajută cu absolut nimic insultele.
De ce?
Esti incapabila sa intelegi ceea ce doua femei adulte iti spun, spre binele tau?
PS NU te-a insultat nimeni! Tu esti cea care intelege aiurea, fiindca am recomandat exact acelasi lucru pe care ti l-a spus si maica-ta, doar ca la comentariu meu ai sarit de fund in sus.
Probabil copil fara bun simt, care nu accepta un raspuns corect si real, fiindca nu-i convine ei.
Ma rog, sper sa te educe maica-ta mai bine, inainte sa faci si alte lucruri rele.
Da,e prea des!
cam la 3 luni e recomandat sa te vopsesti.
Nu ca parul e bicolor, am mai vazut fete asfel.
La scoala iti prinzi parul incat sa se vada cat mai putin.
Lasa vopsitul ca in clasa a 9-a nu ai de acoperit fire albe.
Spala-ti, aranjeaza-ti parul ca sa arati ingrijita, dar lasa vopsitul. Nu ai nevoie.