| beNitiu88 a întrebat:

Bună, am nevoie și eu de ceva sfaturi.
Sunt la liceu, intru în clasa a 10a, clasa a 9a am făcut-o la oraș deși stau la sat, la liceu vocațional. Apreciez ca părinții mei m-au susținut asa cum au putut ei mai bine pentru ca, cu ajutorul lor am avut cel mai frumos an posibil. La liceul acela m-am adaptat foarte rapid și mi-am făcut cel mai frumos grup de prieteni( la care puteam doar sa visez pana atunci).
Stiu sigur ca mi se potrivește liceul ala mai bine ca oricare altul și ca acolo se afla "oamenii mei".
Dar am aflat ca nu mai am unde sta pe timpul scolii, am avut un loc stabilit care era perfect atât pentru mine cât și pentru părinții mei pe plan financiar. Știu ca se zbat mult pentru mine, singura opțiune pe care am mai găsit-o este sa stau altundeva mai costisitor.
Și aici este întrebarea mea, credeți ca ar trebui sa ma transfer în satul în care stau? Pentru mine, liceul asta ar fi destul de inutil, nu ma interesează mecanica și nu prea știu cu ce m-ar ajuta dar astfel părinții mei nu o sa mai trebuiască să bage atâția bani în mine.
Este o decizie grea pentru mine pentru ca știu ca nu am cum sa ma bucur de liceul acesta în niciun fel, mi-am luat "bully" de la elevii de aici pe când acolo toți sunt liniștiți și nu are nimeni treaba cu tine.
Deci în cazul asta ar trebui sa ma gândesc la mine sau la părinții mei?

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"Și aici este întrebarea mea, credeți ca ar trebui sa ma transfer în satul în care stau? "

ăsta da sat: are liceu propriu. Apropo, unde zici că e asta?