| taniushka a întrebat:

am nevoie si eu de un sfat
acum 10 zile am inceput sa flirtez cu un baiat.primele 3-4 zile totul a fost super, m-a petrecut acasa, am vorbit, totul bine, pe urma o fosta prietena de-a mea a scornit niste vorbe care au ajuns la urechile lui, noi am vorbit am lamurit totul pentru ca am observat ca el de cind a auzit de vorbele celea a fost 2 zile indiferent...si am hotarit sa vb cu el. dupa ce am vorbit, totul a mers aparent bine in continuare, m-a petrekut iarasi acasa, prietenii lui stiu de mine, ai mei stiu de el... dar oricum simt ceva indiferenta din partea lui si mai ales ca nu-mi propune sa fim impreuna (sa fim iubiti)
si apropo mai am o prietena pe care toti baietii din jur o stimeaza, sau mor dupa ea nu stiu care-i adevarul.si acum parca simt ca e ceva intre ei doi.mai mult decit simpla prietenie (cand suntem mai multi in companie el vorbeste mai mult cu ea decit cu mine)
si acum nu mai stiu ce sa fac, cum sa ma comport, ce sa mai cred, ajutati-ma va rog mult

1 răspuns:
| zmilee4you a răspuns:

Fi tu insati daca ai reusit sa-i acaparezi atentia, continua sa faci ce ai facut si inainte! Naturaletea e cea mai buna cale.Nu te prefa ca sa te placa, pentru ca 1 nu este comod pentru tine 2 poate ajungi unde ai vrut si cand nu te vei mai preface se va face simtita o schimbare.Eu te sfatuiesc sa flirtezi mai intens cu el dar in limita posibila, ca sa vezi ce are cu adevarat de gand:*!