Buna...pai incearca sa o convingi pe priatena ta ca baiatul ala nu pentru ea. Spune-i ca acum, fiind indragostita nu isi da seama ce fel de baiat e ala. Au patit-o si alte fete. Daca nu o sa vrea sa se desparta de el (cel mai probabil), tu indrum-o si ajut-o sa traca peste momentele grele. Baiatul ala se va despartii o data si o data de ea, tu ajut-o sa traca peste asta.
Heei. Dacă chiar te consideri prietena ei lasă-i împace nu te băga tu ca musca-n lapte. Poate ea chiar îl iubește și el la fel de ce să strici tu o relație doar pentru că nu-ți place tipu? Las-o pe ea să-și dea seama dacă este bun sau rău și atunci fi aproape de ea. Tu ca prietenă trebuie să-i fi aproape nu s-o desparți de băiatu pe care-l place. Mai gândește-te poate se află că tu ia-i despărțit atunci ce vei face? Se va supăra pe tine și va fi mai rău.
Pai daca prietena il place cu adevarat eu spun ca nu ar trebui sa te bagi. Si prietena mea cea mai buna a fost cu cel mai rau baiat si nici mie nu imi prea placea dar m-am obisnuit cu timpul... si cand m-am obisnuit...s-au despartit. Poti sa incerci sa ii deschizi ochii, dar sa nu exagerezi prea mult, poate o sa ajunga sa te urasca mai mult decat il urasti tu pe iubitul ei. Mult noroc
Nu mai incerca sa ii desparti. Daca ii esti prietena adevarata, ar insemna sa te bucuri pentru ea. Daca ea e fericita, renunta la gandurile tale. Poate tu consideri ca nu e bun pentru ea, dar ea il iubeste, asta este. Las-o sa isi dea singura seama daca greseste. Tot ce poti sa faci e sa ii dai sfaturi si sa ii spui parerea ta. Eu zic sa nu o desparti de el, asa ceva nu se face. Sper ca te-am ajutat:*
Pai nu ar trebui sa ii desparti... vorbeste cu prietena ta si convinge-o ca tu ii vrei binele si a ales o cale gresita spune-i ca tu ii vrei binele... daca nu asculta incearca sa nu o scapi din ochii pentru ca nu o sa fie prea bine penteru ea! Sper ca te-am ajutat!