| pinkroz a întrebat:

Buna am nevoie urgent de ajutor pritena mea este impreuna cu un baiat si mi-a zis ca se inteleg de minune... dar biatul ala e ff rau si mie nu-mi place de el cum pot sa ii fac sa se desparta? dar afara sa stie ca eu am vrut neaparat asta pls ajutor

Răspuns Câştigător
| Saya555 a răspuns:

Buna...pai incearca sa o convingi pe priatena ta ca baiatul ala nu pentru ea. Spune-i ca acum, fiind indragostita nu isi da seama ce fel de baiat e ala. Au patit-o si alte fete. Daca nu o sa vrea sa se desparta de el (cel mai probabil), tu indrum-o si ajut-o sa traca peste momentele grele. Baiatul ala se va despartii o data si o data de ea, tu ajut-o sa traca peste asta.

4 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Heei. Dacă chiar te consideri prietena ei lasă-i împace nu te băga tu ca musca-n lapte. Poate ea chiar îl iubește și el la fel de ce să strici tu o relație doar pentru că nu-ți place tipu? Las-o pe ea să-și dea seama dacă este bun sau rău și atunci fi aproape de ea. Tu ca prietenă trebuie să-i fi aproape nu s-o desparți de băiatu pe care-l place. Mai gândește-te poate se află că tu ia-i despărțit atunci ce vei face? Se va supăra pe tine și va fi mai rău.

| XxLauraVaZambestexX a răspuns:

Pai daca prietena il place cu adevarat eu spun ca nu ar trebui sa te bagi. Si prietena mea cea mai buna a fost cu cel mai rau baiat si nici mie nu imi prea placea dar m-am obisnuit cu timpul... si cand m-am obisnuit...s-au despartit. Poti sa incerci sa ii deschizi ochii, dar sa nu exagerezi prea mult, poate o sa ajunga sa te urasca mai mult decat il urasti tu pe iubitul ei. Mult norocwinking

| Atudose a răspuns:

Nu mai incerca sa ii desparti. Daca ii esti prietena adevarata, ar insemna sa te bucuri pentru ea. Daca ea e fericita, renunta la gandurile tale. Poate tu consideri ca nu e bun pentru ea, dar ea il iubeste, asta este. Las-o sa isi dea singura seama daca greseste. Tot ce poti sa faci e sa ii dai sfaturi si sa ii spui parerea ta. Eu zic sa nu o desparti de el, asa ceva nu se face. Sper ca te-am ajutat:*

| BuuBu_8847 a răspuns:

Pai nu ar trebui sa ii desparti... vorbeste cu prietena ta si convinge-o ca tu ii vrei binele si a ales o cale gresita spune-i ca tu ii vrei binele... daca nu asculta incearca sa nu o scapi din ochii pentru ca nu o sa fie prea bine penteru ea! Sper ca te-am ajutat!