anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie urgenta de ajutor. ideea e ca trebuia sa dau o proba la sport de alergare(rezistenta) si eu nu am dat-o dar am fost in biroul profesorului si am notat ca am scos un timp in tabelul in care el noteaza rezultatele probelor. Si in saptamana asta cineva mi-a zis ca domn' profesor a zis ca trebuia sa dau proba si acum nu stiu daca a vazut ce am notat si si-a dat seama sau daca am notat eu gresit si nu stie nimic. ora viitoare trebuie sa merg la sport si nu stiu ce sa mai fac (am auzit ca daca nu dau proba domn' profesor nu o sa-mi incheie media) si daca nu si-a dat seama ca am notat eu si trebuie sa dau proba sunt singura care nu a dat-o si va dati seama ca nu o sa stea dupa mine sa dau eu proba.
Nu stiu ce sa fac. Are cineva vreo idee geniala sa ma scoata din necaz sau vreun sfat orice plzzzz

Răspuns Câştigător
| WUB a răspuns:

Dacă își dă seama îți ceri scuze, oricum cine știe că tu ai făcut-o? Poate crede că a umblat altcineva.

Du-te la proba!

| katy27k a răspuns (pentru WUB):

Nu cred ca o sa stea sa dau eu singura proba

| katy27k a răspuns (pentru WUB):

Pana la urma am dat proba si profu nu mi-a zis nimic cu toate ca a observat ca era scris acolo nu a zis absolut nimic cred ca am avut nroc si mi-am facut griji degeaba. Oricum raspunsul tau a fost cel mai aproape de adevar asa ca bucura-te de castig. Meriti.winking

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Loser8299 a răspuns:

Te duci si dai proba.Nu are cum sa nu iti incheie media.E sport in **** mea. Daca te intreaba daca ai scris tu acolo te faci ca ploua.