Creștin - ortodox.
Cred în Dumnezeu.
Nu mă interesează ce religie au. Adică, să spunem că viitoarea mea prietenă ar fi musulmană. I-aș da papucii pentru asta? Absurd.
Baftă
Eu sunt crestin-ortodoxa.Cred ca religigia este foarte importanta si nu as putea sa o abandonez pe a mea. Eu pur si simplu nu mi-as putea imagina sa stau cu baticu-n cap si fusta pana in pamant numai din cauza ca partenerul este de o alta religie si asa vrea.As dori sa ma casatoresc tot cu cineva ortodox, sa am o nunta crestina si copii crestini. In familia mea voi avea grija mereu sa cultiv valorile religioase.
Salut!
Crestin-protestant, da bine inteles ca cred. Da acord o importanta si acestui aspect dar nu am avut niciodate probleme legate de accest lucru.Am foarte multi prieteni de diferite religii, cea care predomina este ortodoxia.Desi uneori am fost aratata cu degetul si criticata lucrl asta nu mi-a afectat relatiile cu cei din jur, ba chiar am si eu prietena care este musulmanca si ne intelegem de minune.Niciodata nu as refuza sa cunosc un om sau sa discut eu el fiindca are o religie diferita fata de-a mea.
Ancu1592 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: