| NuStiuCeSaFac2000 a întrebat:

Buna!
Am niște părinți foarte stricti si am nevoie de o scuza buna. Astăzi am plecat de la ore(fara sa primesc absențe) pentru a ma întâlni cu niste prieteni. Am stat pana la ora 21, ei m-au sunat de 5 ori iar eu nu le-am raspuns. I-am sunat cand am ajuns acasa (in gazdă) și le-am spus ca am fost cu toata clasa la mall si ne-a dus diriginta pe toți acasa iar ei mi-au spus ca nu ma cred si ca o sa vorbească cu ea. Ce sa fac? Sa le spun adevărul (nu o sa fie de acord si probabil nu imi mai vor da bani) sau poate aveți voi o scuza mai buna...

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AdioTPU a răspuns:

Nu-ți trăda părinții, nu-ți minți familia. De la o mică minciuna se ajunge la altele mai mari și când acestea se vor afla, cu greu își vor mai recăpăta încrederea în tine.

| FilipSorin a răspuns:

Ar trebuie sa le spui adevărul, ar fi cel mai bine

| NuStiuCeSaFac2000 explică (pentru FilipSorin):

Dar daca le spun adevărul cel mai probabil o sa zica "dc nu ne-ai spus din prima?" si o sa înceapă alta ceartă

| FilipSorin a răspuns (pentru NuStiuCeSaFac2000):

Te înțeleg dar mai bine le spui ca asa o sa intri mai mult in încurcătură

| TudorRebecca18 a răspuns:

Trebuia să le zici de la capăt.
Or fi ei stricți, dar să nu poți ieși în oraș cu câțiva prieteni e prea de tot. Faptul că le-ai evitat apelurile, a fost și mai rău.Probabil s-au îngrijorat destul de rău.O să intri și mai rău în belele, așa că spune-le adevărul.Banii vor dispărea, și asta din vina ta, pentru că nu le-ai spus adevărul.Nu vor mai avea încredere în tine.