| byluky a întrebat:

Am o amica de 4 ani.Ne intelegem bine, vorbim despre orice.Am inceput sa tin la ea, dar am cand am intrebat-o daca vrea sa urcam relatia la un alt nivel a zis nu.Cum pot sa o conving sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| X a răspuns:

Sincer e de admirat ca o fata si un baiat au putut fi amici timp de 4 ani fara interferente hormonalelaughing.ai putea sa te porti cu ea mai deosebit ca de obicei sa fi mai atent sa i dai impresia ca simti ceva pentru ea nu sa i spui "imi place de tine" sau orice lucru direct si evident! oricum daca nu reusesti eu iti zic sa nu insisti o prietenie de 4 ani e ceva mai rar...

6 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Daca ea nu vrea sa fiti mai mult decat amici asta e! Respecata-i decizia! Pa, pa

| LittleZu a răspuns:

Stiu ca nu o sa iti placa ceea ce o sa iti spun, dar daca o sa continui cu insistente o sa vrea sa rupeti si amicitia pe care o aveti acum, deoarece o fata daca este stresata nu se mai simte in siguranta cu tine, si pentru orice eventualitate, rupe orice fel de legatura.Cel mai simplu este sa astepti un timp, poate a fost socata de lucrul pe care i l-ai spus, si poate se va razgandi.Dar daca nu, eu zic sa o lasi asa.

| George007 a răspuns:

Dac ea te vede doar ca un prieten pe tinewinking N-ai ce sa uriciwinking Depinde cum te vede ea pe tinewinking Bafta

| PonciK3214 a răspuns:

Un complement + o cina romantica +un cadou + un sarut dulce ca mierea = un nou nivel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are cumva 4 ani? Dac vrei sa fie cu tine, i-ai o jucarie! :rolling on the floor

| byluky explică:

Sa intelg ca ar fi mai bine sa ramanem doar amici?