Sincer e de admirat ca o fata si un baiat au putut fi amici timp de 4 ani fara interferente hormonale.ai putea sa te porti cu ea mai deosebit ca de obicei sa fi mai atent sa i dai impresia ca simti ceva pentru ea nu sa i spui "imi place de tine" sau orice lucru direct si evident! oricum daca nu reusesti eu iti zic sa nu insisti o prietenie de 4 ani e ceva mai rar...
Daca ea nu vrea sa fiti mai mult decat amici asta e! Respecata-i decizia! Pa, pa
Stiu ca nu o sa iti placa ceea ce o sa iti spun, dar daca o sa continui cu insistente o sa vrea sa rupeti si amicitia pe care o aveti acum, deoarece o fata daca este stresata nu se mai simte in siguranta cu tine, si pentru orice eventualitate, rupe orice fel de legatura.Cel mai simplu este sa astepti un timp, poate a fost socata de lucrul pe care i l-ai spus, si poate se va razgandi.Dar daca nu, eu zic sa o lasi asa.
Dac ea te vede doar ca un prieten pe tine N-ai ce sa urici Depinde cum te vede ea pe tine Bafta
Un complement + o cina romantica +un cadou + un sarut dulce ca mierea = un nou nivel