| CalvinKleinX a întrebat:

Buna,
Am o amica pe care tot incerc sa o "agat". S-au implinit deja cam 2 ani de cand tot incerc...e adevarat ca in cei 2 ani au fost doar perioade cand am incercat sa fac asta. Am iesit cu ea la suc, plimbari, cluburi, dupa comportamentul ei parca vrea o relatie cu mine, dar nu am intrebat-o asta, i-am dat doar de inteles asta. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Neena a răspuns:

Daca va simtiti bine cind petreceti timpul impreuna si cred ca da daca deja de 2 ani prieteniti. Cind ii dai de inteles ea poate sa creada ca asa si trebuie sa fie poate fi din cauza timpului adica va stiti de mult timp. Si ar trebui sa o intrebi nu sa dati de inteles chiar daca a inteles ce ar trebui sa faca ea? Tu esti baiat asa ca propune-i sa fiti impreuna si fa-o intr-un fel deosebit pentru ca sa o uimesti. In asa fel o sai devii nu doar prieten dar si acel baiat pe care il cauta pentru ca sa se simta unica si speciala. Bafta...

4 răspunsuri:
| Roxxet01 a răspuns:

Sa ii spui direct. Poate si ea asta asteapta.

| Tmcn a răspuns:

Păi daca nu ai întrebat-o, ce aştepţi? Vrei ca fata să ghicească, să îţi propună ea? Întreabă-o, până nu se plictiseşte şi trece mai departe. Nu ai ce pierde.

| Musique a răspuns:

Dacă după 2 ani n-ai întrebat-o mă faci să cred că ești un papă lapte.
Du-te dulceață la ea și zi-i ce simți.
Repede, altfel ți-o ia altul și-ar fi păcat.
Baftă!

| CalvinKleinX explică:

Multumesc pentru raspunsuri happy