| NicoletasiDaniela a întrebat:

Am o colega care ma enervează si se ia de mine din orice! Pur si simplu m-am saturat de ea! Mai bine as muri decât sa mai rada de mine! Am spus-o la dirig dar NIMIC! N-am mai bagat-o nici în seamă, dar degeaba! Ajutați-ma pls! Ce mai pot face?! :'(

2 răspunsuri:
| Pizzaislife a răspuns:

Incearca sa o eviti si nu vorbi de loc cu ea pana la urma te va lasa

| Nemessys a răspuns:

Of of of. specia aia de oameni care se hraneste cu nervii altora. Nu-i suport! Dar lasam asta la o parte. Pana la urma trebuie sa vorbim despre cazul tau. Ok. hai sa-ti zic cam ce as face eu in situatii de genu. Deci, sunt un om calm, nu ma bag in seama cu nimeni si daca e sa apara o situatie de genul ala, o evit. Dar nu pot face asta pana la infinit. Chiar daca sunt eu calm, totusi nu pot suporta asta toata viata. Mai ales ca o fata sa rada de mine. Asta e unul dintre cele mai enervante lucruri care mi se pot intampla... Totul are o limita, sa stii. Deci trebuie sa-i pui capat. Dar cum sa faci asta? Simplu. O BATI! Da, ai citit bine. O bati. Dar uite, nu te duci asa la ea, pur si simplu, ii dai o palma si gata. Astepti, sa te enerveze, dar sa te enerveze pana cand crezi tu ca nu mai poti si atunci treci la treaba. Dar ai grija, ai doar o singura incercare. Trebuie sa aiba,, frica" de tine si inainte sa mai rada de tine, sa gandeasca ceva de genu,, nu ma mai iau de asta ca ma bate". Incearca totusi sa fiti singure in acel moment sau cat mai putina lume. Nu in preajma unui profesor. Incearca sa-ti descarci nervii pe ea, atat prin fapte cat si prin vorbe. Dar vorbe cu un ton foarte inalt. Sunt intr-un fel convins ca nu-ti place violenta si ca nu ai apela la ea pentru rezolvarea unei probleme de genul asta. Dar stii cum e, nu se poate cu vorba buna? ok, trecem la fapte. Pai da nu? Si da, asa as face si eu. Oricum chiar daca este o metoda pe care nu cred ca o vei folosi, eu ti-am zis ce as face eu. Multa bafta si astept un raspuns de la tine referitor la cum a decurs totul (chiar daca ai urmat sfatul meu, sau a altei persoane, tot vreau sa stiu) happy Asta bineinteles, daca vrei si tu sa-mi povestesti. Nu te oblig.