Tre sa stii ca indiferenta doare
si adevarul doare
ea te invidiaza, o face pentru ca are de ce , bucura-te! te invidiaza probabil pentru ca esti mai frumoasa, mai inteligenta,. decat ea
ce trebuie sa faci? sa o ignori sa nu-ti pese, unii sunt f invidiosi si mie intr-un fel imi pare bine poate sunt putin rautacioasa, dar daca ai stii cat ma bucur cand o fata ma invidiaza
e f bine ca acel baiat te place , iar daca acel baiat stie ce gen de fata este aceasta cred ca va intelege de ce sa da la el si tot pe tine te va placea
dar de ce nu o iei tu inainte? incearca sa te imprietenesti mai mult cu acel baiat si las-o pe fata aceasta in pace,
pe fata o ignori si de baiat te apropii mai mult
Buna!
Eu zic sa nu ii dai atentie Sti cum se zice Indiferenta doare cel mai tare Cand ea vorbeste cu tine sau comenteaza ceva prefate ca nici macar nu existaAsta o va scoate din minti
Pentru ca daca tu continui sa te certi cu ea ei ii convine asta. Vrea sa te faca sa te simti prost
Cat despre acel baiat incearca sa te porti cat mai frumos cu el! Sa deveniti buni prieteni Si asa ii vei face in ciuda si mai mult colegei tale
Sa nu iti para rau ca ea are ciuda pe tine.Pentru ca daca cineva are ciuda pe tine inseamna ca tu ai ceva special Ca ar vrea si ea sa fie ca tine
Succes!
Cu aşa prieteni, mai bine deloc . Eu aş renunţa la ea. Mai bine mi-aş găsi o prietenă, cu care pot sta de vorbă, care mă ajută şi care mă sprijină, nu aşa . Oricum, e alegerea ta şi e una destul de importantă . Tu eşti mai bună ca ea, însă ea îşi dă "aere" fiindcă nu observă . Demonstrează-i că eşti mai bună ca ea, las-o uimită b-). Succes în alegerea ta!
In ciuda faptului ca in clasa mea sunt doar 8 fete, iti dai seama ce nebunie e.Si eu am o colega care nu ca ma invidiaza, dar este foarte orgolioasa si ma barfeste.Chiar daca ea nu recunoaste, multi mi-au spus ca face asa.Cred ca ar trebui sa nu iti mai pese. Treaba ei daca este invidioasa; avantajul este al tau.Nu te purta ca si cum ti-ar pasa de ce face ea. Daca te barfeste nu i-o intoarce, doar incearca sa nu-ti pese si sa treci cu vederea asta o va enerva
Ignor-o, daca baiatul ala incepe sa umble cu ea, atunci nu-i pasa asa de mult de tine, inventeaza si tu o barfa despre ea sau nu o baga in seama deloc, cu asemenea "retardate" vei avea de a face toata viata, cel mai bine ar fi sa le ignori. Cand te barfeste nu te uita la ea, nu o baga in seama deloc si tocmai de aceea te barfeste, ca e invidioasa pe tine, fa-i in ciuda, poate esti mai frumoasa, mai desteapta sau mai sportiva decat ea si de aceea probabil nu suporta competitia.
Ai de munca draga mea. Pana in clasa a 12-a o sa gasesti retardate din astea
Eu sunt in a 9-a si sincera sa fiu in clasa a 8-a mi-a fost cel mai rau. Eram timida si nu aveam tupeul sa comentez. Acum m.am invatat minte iar cand cineva se ia de mine comentez. Asa este bine.
Cat despre replici o sa iti vina ceva pe moment mai ales cand te enervezi. Eu cand sunt nervoasa spun "Jet" .
Cel mai bine ar fi sa o lasi in "pace". Adica cand te barfeste prefa. te ca nu ai auzit.o.nu te uita la ea. Asa o sa se enerveze si pana la urma o sa se plictiseasca sa te mai atace.
Cat despre baiat eu zic sa te apropii de el. Cere-i id. ul si nr de telefon si vb in fiecare zi la tel. O sa ii dai de inteles ca il placi. Asta o sa enerveze extrem de rau gurile rele
Mult noroc:*
Pai sa ti dau un sfat/CEl mai destept cedeaza sau [ignora] se pare ca niciuna nu e mai desteap[ta daca va tachinati. si alt sfta. Ebn sa va ocupati de3 scoala decit de baieti ca sunteti inca mici sau nu... of f pe mina mea sa fi fost vedeai tu baieti
Sincer preferi sa fi ca ea si sa o tineti tot asa pana nu o sa mai fiti in aceeasi clasa? Eu zic ca este mai bine sa vorbesti cu ea si sa afli ce are cu tine.Nu cred ca a apucat-o din senin sa barfeasca si te-a ales pe tine.Incearca sa vorbesti cu ea.
Cat despre baiat nu cred ca trebuie sa iti faci griji cat timp zici ca te place.
Încearcă să nu-i dai atenţie, multe sunt aşa, fii indiferentă, trateaz`o cu indiferenţă! Iar dacă tu spui că acel băiat te place, nu înţeleg de ce mai contează ce spune ea
Sparge-i nasu si totul se va rezolva ).
Am glumit . Pai daca te invidiaza, logic ca are un motiv. Ii esti superioara si ea nu poate suporta asta. Tocmai de aceea, nu te cobori la nivelul ei. Tot ce trebuie sa faci este sa o ignori, asta o va scoate din minti. Si cred ca baiatul este destul de destept incat sa-si dea seama ca esti mai buna decat ea si de aceea te si place. Eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji din cauza lui. O va ignora si el. Crede-ma am fost in aceeasi situatie si eu ( bine, fara baiat), tot timpul celelalte colege imi spuneau ce spunea ea despre mine si chiar nu ma pasiona. Deci tine-o tot asa. Adica sa cresti tot timpul cu cate un nivel. Ea va stagna, pentru ca persoanele ca ea vor ramana la nivelul ala de prostie mult timp, pana se vor maturiza si schimba. Arata-te tot timpul mai desteapta, mai matura si daca reusesti sa fi cu acel baiat, cred ca vestea ii va pica ca un bolovan in cap . Mult succes :*!
A si in legatura cu replicile... spune-i tot adevarul verde in fata. Asta o va durea mai mult decat orice replica.
Tranteste si spargei dintele o sa fie jenant pentru ea si mie mi s-a intamplat
Incearca sa o ignori si vezi-ti de ale tale, altfel nu ajungi nikaieri. eu ti-am dat un sfat intelept, fa cum vrei dar eu asa as proceda. si eu patesc des lucruri de astea dar nu le iau in considerare si cu atat e si mai invidioasa. incearca sa-ti faci multi prieteni si pe ea inlaturo. bye
Buna...si eu am patit la fel cu o handicapat. Acum pe deasupra ca ma barfeste mai vrea sa-mi fure si prietenul... bun sa va spun ce i-am facut cand s-a dat la el sa nu radeti:la ora d sport m-am dus la toaleta cu 2 prietene si am dat peste ea acolo si am tras-o d par si i-am dat bine la stomak si dupa aceea am suportat consecintele :am fost pedepsita d diriga noastra dar parinti nu mi-au zis nici nu mi-au facut nimic fiindca o stiau cum e de proasta.eu te sfatuiesk sa nu faci ca mine daca nu ai parintii prea intelegatori IGNORO asa e cel mai bine. te pwpik
Ignor-o, si mie mi -s-a intamplat ca o fata sa spuna lucruri rele despre mine fara motiv si sa fac misto pe la spatele meu. O
prietena de a ei cu care ea s-a certat mi-a spus ca ea nu le suporta pe fetele inalte si ca e invidioasa pe ele pentru ca ea e scunda.Asa ca nu te stresa ca exista multe retardate ca ea
''Desteptul cedeaza primul'' acu gandes`te ce inseamna! si despre baiat ''uita`l'' daca el vede ca aia il baga in seama doar sa iti faca ciuda si el nu face nimic poate ii place sa va atate ...ai deja multe pe cap
Vrei o replica buna pentru ea. Spune-i asa atunci cand te barfeste.Mergi la pesti ca putzi a rama...
Cat despre prietenul taw...nu-ti face griji... daca spui ca te iubeste!