| Ellyyy a întrebat:

Am o colega care nu ma suporta, ma barfeste, imi comenteaza, daca mi se intampla ceva rau rade de mine, intr-o zi chiar a pus un baiat sa ma spele in zapada etc. Eu nu i-am zis niciodata nimic, cand ne-am cunoscut mi s-a parut chiar de treaba, dar de cateva saptamani i s-a pus pata pe mine. Mereu cand o auzeam ca ma barfeste am tratat-o cu indiferenta, daca ma intreba ceva ii raspundeam fara sa o jignesc, ma purtam cu ea normal, dar acum ma calca pur si simplu pe nervi. Am impresia ca a inceput sa intoarca si alti colegi impotriva mea, deci efectiv nu o mai suport. Ce pot sa fac? Am nevoie de un sfat. straight face

Răspuns Câştigător
| CherryLove a răspuns:

In primul rand trebuie sa ti confirm ca problema nu este la tine ci la ea. Exista persoane care te "miros" cu usurinta ceea ce probabil ea a facut dupa un timp si cine stie, te invidiaza. Unii oameni se comporta astfel cand nu pot sub nici o forma sa fie intr-un fel desi si-ar dori, in sinea lor isi dau seama ca la ei ar parea de o falsitate gigantica. De cele mai multe ori aceste persoane sunt rautacioase ori din invidie ori pentru ei insisi, isi marcheaza teritoriu, isi obtin faima fiind rai cu altii, se manifesta astfel cand sunt neputinciosi de asta majoritatea ajung sa injure si sa se poarte urat, fac asta cand nu pot schimba ceva. Acesti oameni au nevoie grav de o lectie de buna purtare. De obicei nu mi sta in fire sa sfatuiesc pe cineva asa ceva insa si eu am trecut pe aici si thanks God ca mi-am pastrat stima de sine si nu m-am coborat la nivelul lor de imbecili. Aceste persoane dupa cum spuneam au nevoie sa fie umiliti, ei sunt genul de persoane care vor sa atraga atentia care in mare parte se lauda care trebuie sa socializeze mereu si din lipsa unui subiect interesant apeleaza la barfa. Imi place atitudinea ta fata de ceea ce face ea ca sa te supere in mod ostentativ, fata asta nu e demna nici de ignoranta cuiva. Te sfatuiesc sa ti pastrezi cumpatul si cand ai ocazia sa-i dai o replica usturatoare in fata tuturor ca sa-i arati cum stau lucrurile de fapt. Genul asta de persoane isi ies din minti cand le spui adevarul despre dar sa o faci cu nonsalanta cu calm. Cuvintele astea sunt ca lamele sabiei si ii reduc la tacere. Dar daca un om este imbecil, lasa-l sa fie. Fii tare si nu lasa astfel de gunoaie sa ti disturbe buna dispozitie. big hug

2 răspunsuri:
| Chauderitza a răspuns:

Buna Ellyyy.
Am si eu in clasa,o colega fix de acelasi fel.
Eu o tratez cu indiferenta odata,de doua ori, de trei ori.
Ea singura, isi va da seama ca este penibila in ce face. Si se va opri.
Iti dai seama.colegii tai isi vor da seama si ei de aceasta fata, cate figuri are.Si se vor intoarce asupra ei.winking
Eu iti urez bafta.
Si trateaz-o cu indiferenta, deoarece indiferenta ''ucide'' omul :*
Paa- paaa wave

| IEmoKidI a răspuns:

Raspundei cu aceeasi moneda daca te enrveaza tare bate-o "Vengeance is sweet for me but i cant enjoy it whitout a good reason"