Bună.
Lasă înjurăturile dacă te respecți.
Uite cum faci, stai deschis de vorbă cu ea și vezi ce se întâmplă de fapt de are un astfel de comportament, trebuie să afli de ce minte!
Există posibilitatea să nu poată socializa mai mult decât lasă să se vadă, are o teamă sau chiar o fobie.
Crăciun fericit.
Pa, pa.
N-are rost sa o injuri, mai bine data viitoare cand mai zice ca da, vine spune-i "da sigur vi da? ca sa nu facem ca pana acum sa stam dupa tine nu stiu cat, si sa ne trezim ca nici nu mai vii pana la urma, sa stii ca daca continui asa nici nu o sa te mai invitam, asa ca termina, zii vi sau nu, daca stii ca nu poti mai bine zii nu de la inceput ca nu rade nimeni de tine, da ca sa stim si noi, cati suntem iar tu ne dai toate planurile peste cap, intarziem din cauza ta. asa ca termina, daca vrei vi, dar daca nu vrei sau stii ca nu poti, zi nu de inceput si gata ce tot atata balamuc." sau pur si simplu plecati fara ea in oras. succes si craciun fericit!:*
Lol boy, calm down :-s. De ce naiba sa te iei de ea ? Poate are probleme cu parintii, sau nu are bani, mi s-a intamplat si mie sa fac asa.sa zic ca vin si sa nu mai pot veni . Ea poate zice ca vine.de rusine :-s. Deci mai intai discuta frumos cu ea ca doar nu ti-a facut nimic tie.si dupa te iei aiurea.Eu nu inteleg de ce te framanta pe tine asa tare chestia asta.pana la urma e treaba ei. doar daca e altceva . in fine . + ca tu cu o zi inainte de Craciun ceri injuraturi. . nu`i frumos asa
E hee, frate si eu am o pr de asta , adica zice ca vine ca noi undeva sh cand mergem ne suna sh zice diferite scuze, na daca era o data sau de 2 ori intelegeam, da tot timpu! I'am zis sa stea in casa, ca nu va mai veni ca noi, n-avem chef sa stam dup ea , eu zic ca n'ar avea rost sa o injuri cel mai bun lucru ar fi sa'i zici ceva de genu 'Auzi, sigur vi ca Noi de revelion sh daca ea va zice da ii zici ca daca nu vrea sa vina sa zica acum nu fix atunci, sh tinei sh u o predica de asta ca niciodata na venit macar sa zica de la inceput ca n-aveti chef sa o asteptati sh din astea, zii sa stea inchisa in casa pana cand se hotaraste sa vina ca voi! poti sa mai folosesti in propozitii cuvintele ***, draq, mm din astea . daca chair vrei, insa daca o injuri de enervezi sh u sh ea si nu rezolvi nimic
Faki cum vrei, sper ca te-am ajutat
Sarbatori fericite :*