| Deea_4962 a întrebat:

Am o colega in clasa(are bani, sta intr-un cartier foarte cunocut, e frumoasa) si se crede foarte importanta. problema e ca, tot baietii din clasa la mine o apreciaza cu toate ca sunt si fete mai frumose ca ea in clasa ei o vad ca fiind cea mai importanta. Mie imi place sa am multi prieteni dar din cauza ei nu pot inainte de a veni ea eram o clasa unita si ne intelegeam perfect. I-am spus sa nu se mai comporte asa si si-a cerut scuze, dar e la fel, poate chiar mai rau.si toate fetele din clasa sunt de acord cu mine. CE pot sa fac, nu mai pot iesi in oras sau undeva cu clasa meadi cauza ei, mi-e foarte dor de clasa care eram inainte.Va rog sa imi dati un sfat. nu mai stiu ce sa faccrying

3 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Si al mine e la fel.sad

| 16.laura.16 a răspuns:

Eu spun sa nu mai fi invidioasa pe ea.Nu mi spune ca nu esti!
Apoi, priveste-o si pe ea ca pe o potentiala prietena si nu o mai privi ca pe o fata care a venit si a stricat unitatea clasei.Organizeaza o iesire cu toti colegii, distrati-va impreuna!

| Deea_4962 explică:

Problema e ca e e foarte fitoasa, si nu accepta sa mearga in parc la plimbare cum mergeam noi inainte ea asteapta dusa cu masina sa o aduca cineva inapoi acasa.sunt invidioasa dar nu pentru ce e ea in interior ci pe faptul ca are tot ce vreahee hee ne intelegem bine cand nu sunt baietii in preajmatongue