| Alexandra_7712 a întrebat:

am o colega in clasa care nu ma suporta (e grasa si uratalaughing ) si vede ca eu sunt mai draguta ca ea si se oftica si mereu ii spune minciuni mamei sale de exemplu: azi am aflat ca vine maicasa maine la scoala sa se ia de mine ca cica i'am facut eu ceva si ca am injurat'o eu nici nu stiu despre ce e vorbacrying si nu stiu ce i'am facut incat sa vina maine cu maicasacrying nici nu stiu ce ii voi spune maine dirigintei si lu maicasaangry daca eu nici nu stiu ce am facut straight face spuneti'mi ce sa fac si cum sa ii spun dirigintei si maicasei ca nu am facut nimic si ca ma acuza pe nedreptbig grin ( lupt pentru dreptatea mealaughing )

Răspuns Câştigător
| alessia a răspuns:

Mda...e putin caraghios.

fata aceea e invidioasa rau pe tine. in fineoh go on spui si tu ca nu ai zis nimic si te prefaci ca nu stii despre ce e vorba.

oricumhappy stai linistita adevaru` se afla intotdeaunahappy
pa-pawave si bafta pe mainehee hee

5 răspunsuri:
| emaalexandra97 a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu ai facut nimic.

| AndreiZz a răspuns:

Poarta o discutie cu mama ei si diriginta ta, adu' colegi ca martori ca nu iai facut nimic si asa o sa te creada. Spune-i ca daca s-a saturat sa fie data la o parte exista sali de fitness si orez fiert+legume.

| yournameplease a răspuns:

Daca e serios vi si tu cu mama la scoala. Sa ii spui dirigintei.

| Rritu a răspuns:

Spune-le adevarultongue

| Compas_1161 a răspuns:

Zi-i sa descrie detaliat ce i-ai facutlaughing apoi cauta tot ce ti se pare in neregula in ce a zis si ia-te de chestiile respective.Or sa-si dea seama ca minte.