anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o colega la liceu care sa va spun. ea in lista la facebook are vreo 80 insa numai fete cu exceptia unui baiat si anume justin bieber. ea mi-a zis ca niciodata nu a avut prieten si mi-a zis ca o sa-si faca dupa liceu. ea e mai timida asa putin de fel. voi ce parere aveti despre ea? in special baietii.rasp rapid

Răspuns Câştigător
| Th3eo a răspuns:

Eu zic ca e problema ei daca vrea sau nu sa aiba prieten. Daca ea considera ca nu e momentul atunci nu o bate la cap. Si sunt sigura ca atunci cand se va indragosti va avea prieten chiar daca acum spune ca va avea prieten decat dupa liceu.

3 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! Eu nu imi pot da cu parerea in privinta a ce cred despre ea pentru ca din ce ne-ai spus tu acolo nu este nimic iesit din comun.Si eu sunt timida.Si pot spune ca daca se va indragosti de un baiat si sentimentul este reciproc atunci nu va mai tine cont de ce a spus ea ca vrea sa isi faca un iubit dupa liceu.Nu imi pot da decat cu privirea.Si nu inteleg un lucru...Care este scopul intrebari?thinking

| smile a răspuns:

Parerea*

| Castorul a răspuns:

Da, e decizia ei.
Dar nu e sigur ca o sa reuseasca, adica poate peste 2 zile intalneste (intr-un fel sau altu) un baiat care sa o placa si de care sa ii placa si ei si atunci isi face prieten inainte de terminarea liceului big grin
In rest n-am ce sa zic despre ea, fiecare decide ce vrea sa faca in viata lui happy

Întrebări similare