Poate fi doar o coincidenta sau poate te place si el, acesta incercand sa-ti dea semnale subtile. Dar cel mai usor ar fi sa vorbesti cu el(nu pe mes); spune-i ca il placi si; ce parere ai despre mine? Daca te place sunt convins ca iti va spune; si eu te plac.pa
Intreaba-l despre intamplarea asta, spune-i ca ai observat ca avea mereu alt avatar si asteapta raspunsul lui... sigur iti zice daca are prietena sau nu la un moment dat. Si dupa stii ce directie sa alegi, in functie de raspuns!
Salut.
Daca nu era, de ce si-ar mai fi pus poze cu ea?!
Cred ca a fost doar o coincidenta.
Asteapta pana se despart.
Sper ca te-am ajutat.
Apa plata.
As zice sa'l lasi in pace daca are prietena... pentru ca cand vorbeam cu iubitul prietenei mele ( well, el imi vorbea) i-a spus prietenei lui ca eu flirtez cu el. -_-' Ea, imi repeta asta in fiecare zi, nu mai flirta cu el, lasa'l in pace, pana cand i'am dat conversatsia, ca sa vada ca de fapt, el flirta cu mine... Mai devreme sau mai tarziu, ma certasem cu fata aia, si o aveam pe mess dar nu ii vb. Si la scoala, cand eram cu o prietena, ne plimbam, si fata ceea si cu prietenul ei au inceput sa ne urmareasca, la un moment dat trebuia sa mergem in clasa. Dar, seara, ea imi spune: care e problema ta sa ne urmaresti? Eu i'am explicat de la inceput, ca nu ii urmaream, dar nu se oprea. Nu putea sa taca, tot scotea nniste minciuni care deveneau din ce in ce mai mari, ma injura& si zicea ca imi place de prietenul ei. Doar pentru ca vb cu el, si el ii zicea prietenei ca eu flirtez cu el. -.-
In cazul tau: daca te-ar place, de ce inca mai este cu iubita lui?