anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o dilema
am 14 ani
pur si simplu nu inteleg de ce baietii de la mine de la scoala nu sunt atrasi de mine
nu sunt o fata urata dar nici nu ma consider frumoasa insa multi baieti (chiar mai mari cu vreo 3 4 chiar 7 ani decat mine) intotdeauna ma fluiera si intorc kapul dupa mine de mai multe ori
am corp atragator insa port ochelari
nu sunt obisnuita cu lentilele de contact
nu mai stiu ce sa fac m-am saturat
in clasa la mine sunt reguli stricte trebuie sa ma imbrak in uniforma si nu am voie sa ma machiez
sunt o fire care nu iese in centrul atentiei de asta nici nu am prieteni prea multi
insa ma deranjeaza atunci cand baietii de la mine din clasa se uita doar la cateva fetiscane iar eu sunt data la o parte
cer pareri sincere big grin

Răspuns Câştigător
| T. AC a răspuns:

Pararea mea sincera este ca baietii de la tine din clasa sunt obisnuiti cu tine si de acea te stiu ca pe o fata cuminte dar altii care nu te cunosc ei sunt atrasi doar de privire nu incerca sa schimbi ceva la tine ca asta ar insemna sa nu mai fi tu esti speciala in felul tau nu lasa asta sa te impiedice de a te simti bine in continuare happy baietii ei cauta ceva necunoscut o fata cu limbaj obscen sau machiata sau cu fite promite multe dar nu are de oferit in schimb tu poti oferi ceva ce alte fete nu pot decenta si incredre happy baieti sunt prea fraeri sa vada ca o fata decenta e mult mai interesanta ca toate pitipoancele la un loc

3 răspunsuri:
| jumbO a răspuns:

Daca ei nu vad ceva frumos la tine. nu`i bai pentru ca tu poate in inauntrul tau esti o fire sensibila si mai timida... orice fata este frumoasa in felul ei. iar daca ei nu te accepta cu ochelari si cateva defecte lasa-i poate mai tarziu isi vor da seama. iar daca te trateaza intr-un mod neplacut intoarcele spatele apoi revii si le aplici acele fapte neplacute care ti s-au intampolat si tie. happy crede-ma ca mi s. a intamplat si mie. dar am trecut peste toate. happy iar acum am prietene care ma sprijina in orice problema. happy love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti frumoasa in felul tau iar daca altii inca nu au observat, e problema lor! Tu trebuie sa ai incredere in tine si daca te trateaza cu idiferenta, aplica-le acelasi tratamentewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa mi se intampla si mielaughing

totzima plac... dar la mine inclasa pauza... sa-ti zic de ce

baietii sunt foarte orgoliosi si nu ar accepta sa. i zica unei fete din clasa ca o place...si acest sentiment devine ura... sau nepasrewinking big grin