Wtf? Gramatica 0.
Nu inteleg care e problema ca mainile lui erau pe fund la tine.
Probabil nu l-ai vazut de mult timp si de aia ti se pare schimbat.
N-am inteles absolut nimic. Nu am reusit sa urmaresc mai mult de un rand si jumatate desi am incercat de 3 ori. Poti relua povestea in limba romana, te rog?
Fiind probabil de varsta ta(si avand aceeasi obsesie cu mess-ul) am inteles in parte cam ce ai fi vrut sa zici...
El ori vrea sex... ori te iubeste...(asta e un lucru bun)...
nu poti decat sa-i spui k nu esti suparata pe el. faza cu fundul nu este un motiv... orice relatie avanseaza uneori. iar tu i-ai lipsit mult si avrut sa te simta mai aporape...atata tot...
Baby.Shine
Eu chiar am impresia ca vrea sa se preocupe intr-un oarecare fel de tine, dar tu nu stii pe ce lume esti si ce vrei.cum, nu face nimic, a vrut sa te sarute, sa te pipaie, ca deh, ii era omului dor de tine si tu nimic.nu inteleg ce vrei tu! ca el am inteles ce vrea.si daca esti amabila, data viitoare cand mai pui o intrebare sa ne redirectionezi cu un link, cu ceva, catre un vocabular, pentru ca felul tau de a te exprima lasa de dorit!
Traducerea: "Buna, am o dilema...azi m-am intalnit cu prietenul meu dupa 34 (poate 4, cine sta 34 de saptamani la mare? )de saptamani in care am fost plecata la mare...cand m-a vazut era oarecum distant fata de mine... dupa aia cand am ramas si noi singurei... am inceput sa ne sarutam...mult...dar in momentul ala m-a imbratisat si mainile lui de pe spatele meu au ajuns pe fund! De ce trebuia sa le puna acolo...incepea sa ma mangaie...nu stiu daca era ok asta...am vorbit despre asta de mult si mi-a spus ca ar vrea sa fiu cat mai aproape de el...ca ma iubeste enorm de mult...bla bla bla...si de asta... e ceva normal? Sau da de inteles ca vrea ceva mai mult...acum sunt suparata pe el...nu din cauza asta... dar cand am plecat de acolo eu m-am intalnit cu o prietena si el cu un prieten...bun...si...dupa 10 minute in care a ramas numai cu ala si eu mergeam mai in fata a venit la mine...si incepe cu imbratisari alea alea...mentionez ca eram nervoasa atunci...si el era asa de insistent...si cand am plecat acasa... m-a intrebat daca m-am suparat, iar eu nu i-am zis nimic. Si am plecat...am facut bine? Ar trebui sa-i spun ca nu-s suparata? Sincer nu stiu daca il mai iubesc atat de mult ca inainte cu cele 4 saptamani... iar eu simt ca s-a schimbat, nu stiu in ce fel...dar...nu mai e la fel... Ce ar trebui sa fac sa-si dea seama ca daca nu se schimba o sa se termine tot? Adica sa fie mai intelegator...sa fie mai preocupat cu noi... i-am zis asta si mereu imi zice ca ma iubeste si nu vrea sa ne despartim... dar nu intelege ca ma deranjeaza ca el "nu face nimic", poate imi puteti da un sfat, ceva...mersi."
Vorbeste cu el, si explica-i ca nu iti lace cum se comporta cu tine si ca nu ti-a placut ca ti-a pus mana pe poponet.
Sfat:Intai invata sa scrii romaneste si coerent, si apoi mai relua o data povestea...si app:interesanta cred ca a fost vacanta ta de 34 de saptamani la mare
Ie cv normal cu maiinile pe funtoti fac asta
cred ca ar trebui sa il lasi cv timp sa vezi daca se schimba si putetii reveni larelatie
Incearca sa vorbesti cu el...sai spui ca te deranjeaza comportamentul lui....si ca daca nu se schimba o sa aiba de suferit.
intr-o relatie trebuie sa existe comunicati altfel nu rezolvati nimic.
...nu stiu daca vrea sa intretina relatii sexuale.:S...pentru ca nu-l cunosc ca persoana...
bafta si sa ai grija de tine:*
Pentru inceput te sfatuiesc sa inveti bine limba romana... ti se pare schimbat pentru ca nu v-ati vazut ceva timp si daca ti-a pus mana pe fund nu inseamna ca trebuia neaparat sa te sperii asa sunt baietii