| DolceKiss a întrebat:

Am o dilema... Daca ar fi sa va duceti la un concurs muzical pe care l-ați alege:X Factor sau Vocea României? De ce? Si cu ce melodie ați concura?

9 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

X factor. de ce? Nu stiu, insa imi place mai mult decat Vocea Romaniei ca emisiune in sine. Cu ce piesa as concura? Cu " One more night" varianta lui "Alex G"
Bafta si sarbatori fericite!

| MihaiGe a răspuns:

As alege vocea romaniei are un juriu mai bun, as concura cu melodia khaled cest la vie.
Bafta!

| Kamiichu a răspuns:

Vocea Romaniei, pentru ca acolo concurentii chiar daca nu castiga titlul de Vocea Romaniei sunt ajutati de catre antrenori. Daca ai sansa si castigi te cunoaste o tara intreaga, pe cand la x Factor, nu. parerea mea big grin Eu nu stiam cine e Andrei Leonte pana acum cateva zile laughing dupa aceea am auzit ca a participat la x Factor, pe cand Stefan Stan e deja cunoscut, si-a facut o cariera in muzica love struck Despre melodie, nu stiu ce sa zic, spune-mi ce preferinte ai si poate te pot ajuta, sper ca te-am ajutat >:d

| DolceKiss explică (pentru Kamiichu):

Buna,as vrea o melodie in româna sau in engleză si despre gen ce sa spun...As vrea ceva puțin ritmat, insa nu foarte.(apropo sunt fata deci as vrea ceva cântat de o cântăreața...Mersi!

| Kamiichu a răspuns (pentru DolceKiss):

Aura Dione - Friends big grin

| AndutzzaAnduu a răspuns:

M-as duce la X Factor deoarece imi place mai mult emisiunea aceea, cum se organizeaza.
Cred ca as concura cu Linkin Park - Burn it Down sau Nirvana - Love Buzz...

| TwiXXXie a răspuns:

"ai o dilema si nu esti singuru" laughing era o melodie
m-as duce la Xfactor si probabil as canta ceva de la snoop dogg

| MemeGame9 a răspuns:

Vocea Romaniei deoarece acolo chiar sunt oameni cu o voce remarcabila.

| Supersuper123 a răspuns:

As merge la vocea romaniei deoarece are un juriu mai experimentat iar postul si emisiunea in sine, cum a spus Kamiichu, te face mai cunoscut.As concura cu o melodie gen adele sau alicia keys pentru ca am vocea grava si profunda.Bafta!

Întrebări similare