X factor. de ce? Nu stiu, insa imi place mai mult decat Vocea Romaniei ca emisiune in sine. Cu ce piesa as concura? Cu " One more night" varianta lui "Alex G"
Bafta si sarbatori fericite!
As alege vocea romaniei are un juriu mai bun, as concura cu melodia khaled cest la vie.
Bafta!
Vocea Romaniei, pentru ca acolo concurentii chiar daca nu castiga titlul de Vocea Romaniei sunt ajutati de catre antrenori. Daca ai sansa si castigi te cunoaste o tara intreaga, pe cand la x Factor, nu. parerea mea Eu nu stiam cine e Andrei Leonte pana acum cateva zile dupa aceea am auzit ca a participat la x Factor, pe cand Stefan Stan e deja cunoscut, si-a facut o cariera in muzica Despre melodie, nu stiu ce sa zic, spune-mi ce preferinte ai si poate te pot ajuta, sper ca te-am ajutat >:d
M-as duce la X Factor deoarece imi place mai mult emisiunea aceea, cum se organizeaza.
Cred ca as concura cu Linkin Park - Burn it Down sau Nirvana - Love Buzz...
"ai o dilema si nu esti singuru" era o melodie
m-as duce la Xfactor si probabil as canta ceva de la snoop dogg
As merge la vocea romaniei deoarece are un juriu mai experimentat iar postul si emisiunea in sine, cum a spus Kamiichu, te face mai cunoscut.As concura cu o melodie gen adele sau alicia keys pentru ca am vocea grava si profunda.Bafta!
anonim_4396 întreabă: