Eu iti spun sigur ca relatia voastra nu se va imbunatati. Poate iti va fi recunoscator cateva saptamani, dar apoi totul va reveni exact cum a fost. E o falsa impresie a fetelor ca dupa sex, baietii le iubesc mai mult.
In plus, daca nu te simti pregatita, ar putea fi un mare fiasco si asta v-ar inrautati relatia.
Gandeste-te apoi la ce implica sexul: la varsta ta (e foarte devreme pentru o fata) ai sa-ti cresti riscul de cancer de col uterin. Va trebui, inainte sa va incepeti viata sexuala sa va hotarati asupra unei metode contraceptive, iar daca acea metoda nu e prezervativul, va trebui sa mergi la o consultatie ginecologica, iar la varsta ta o poti face numai insotita de un parinte sau un tutore. Dupa ce iti incepi viata sexuala va trebui sa te duci cam de doua ori pe an la ginecolog, iar pana la 18 ani va trebui sa te insoteasca un parinte. Si, daca nu stiai, nu exista metoda de contraceptie 100% sigura, asa ca trebuie mereu sa te gandesti ca oricat v-ati proteja exista riscul unei sarcini (gandeste-te bine daca ai putea sa-ti asumi nasterea unui copil).
Sfatul meu este sa mai astepti putin, macar 2 ani, mai ales ca in mod sigur sexul nu va va imbunatati relatia.
Aoleo pai daca nu esti pregatita nu e bine tuh ai grija sh parerea mea este k nu-ti va imbunatati cu nimic relatia ba chiar ti-o poate inrautatiasa ca...
HEY GAGICA... NU GANDI ASA. EL DACA E SA FIE AFECTUOS CU TINE, V A FI SI FARA CA SA FACI SEX. ADEVARAT CA SEXUL IMBUNATATESTE RELATIA PENTRU CA DEVENITI MAI INTIMI SI VA CUNOASTETI MAI BINE. DAR THU NU PUI BINE PRBL. DACA TE IUBESTE NU ITI VA CERE ASTA! ASTEAPTA SA VINA MOMENTUL DE LA SINE SI NU TE SIMTI FORTATA DE CEVA ANUME. CHIAR Daca thu il vrei mai tandru, poti sa l faci prin alte mijloace, nu prin efectul sexului.
Este destul de devreme. asta ajuta dar peste niste ani.ai grija de tine.si el sa faca niste dusuri reci inainte de nani.
Parerea mea este ca ai face o mare greseala. Daca te iubeste, te iubeste asa, fara sa ceara mai mult. Trebuie sa te pastrezi. Daca intre voi relatia este rece, ar fi preferabil sa renunti. Incearca sa cunosti pe altcineva.
Eu zic sa nu te grabesti asteapta pana ce esti pregatita. Daca prietenul tau te iubeste cu adevarat va astepta pana cand tu simti ca e momentul potrivit, daca nu atunci inseamna ca asta a urmarit de fapt.
Sexul nu rezolva nici o problema, nu apropie oamenii. Daca exista o relatie sexul e un plus. Daca sunt probleme, nu se vor rezolva asa, eventual se vor agrava. Deci nu, nu o face. N-o sa tina mai mult la tine... poate doar mai putin ca o sa-i mai treaca din dorinta fizica...