| Tequilaaaaaa a întrebat:

Am o dilemă. sunt de 3 ani cu un băiat. am 18 ani, si el vrea ca după bac sa ne mutăm împreună. ce credeti? Este ok să ne mutăm sau nu? Părinții mei sunt mai stricti cu mine. si chiar si la varsta asta la 9 trebuie sa fiu in casă. nu ma prea lasa sa dorm la el sau el la mine. decat in paturi separate. Ce ar fi mai bine sa fac?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părinți tăi te-au crescut într-un mod prin care să depinzi de ei. Mutându-te cu el ai avantajul 'libertății', poți alege ce vrei să faci fără să fi controlată. Fără suferință și experiență nu te maturizezi. Nu te lăsa influențată de persoanele ce te înconjoară. Asumă-ți deciziile pe care le iei. Este viața ta, o traiești cum vrei. Alegerile pe care le iei te vor duce la finalul dorit. Să te muți cu iubitul înseamnă o responsabilitate (îți faci singură de mâncare, faci curat în casă, etc). Este o etapă pe care mai devreme sau mai târziu o vei experimenta. Fă ce te face fericită.

| Tequilaaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc pentru sfaturi.

| AndreiWeisz a răspuns:

Mno nu stiu, eu zic sa stati fiecare pe treaba lui. Ce farmec are sa traiesti la 18-19 ani cat ai tu o viata de femeie casatorita pe care in mod normal o vei trai pe la 25-26 de ani? Mai bine stai poate cu ceva colege, te simti mai ok, mai aveti ceva chefuri din cand in cand, traiesti viata de studenta laughing

| Andwta a răspuns:

Iti sugerez sa nu te muti. Iti dai seama ca trebuie sa ii speli hainele si sa ii faci mancare. Ai timp sa te muti, plus e mai frumos asa cand va vedeti mai rar. Dupa ce va mutati nu o sa mai fie ca inainte, o sa te vada in fiecare zi. Asculta-ti parinti.

| OldSchool a răspuns:

Mai bine asculta-ti parinti pentru ca ei stiu in totdeauna cum trebuie sa actionezi si cum. Ei au trecut prin viata si au avut multe necazuri pe cap si nu vor ca si tu sa patesti acele lucruri.Stai langa ei pana ce cresti si o sa observi ca este mai bine asa. Oricum daca te vei muta v-a trebui sa iti faci mancare singura sa speli sa calci si multe altele care sunt necesare.