anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy. Am o fata in clasa care cred ca vrea sa fie cu mine, dar si eu as dori sa fiu cu ea. Ea mereu vine in pauze la mine, ma strange in brate si chiar isi atinge obrazul de obrazul meu happy,. Ce credeti ca ar trebui sa o intreb daca vrea sa fie cu mine...sau sa mai astept. Totusi noi suntem prieteni foarte forte buni dar ea imi zice "gagiku "tongue.Deci... Funda

5 răspunsuri:
| caporalul a răspuns:

Hmm eu zic so-n trebi mai ales daca te place insa nu o placi lasa lucririle asa cum sunt ele(...)nu le complica mai mult (ce miroase a iubire hmmm}]

| skizz0 a răspuns:

Cred ca nu vrea sa fie cu tine. asa se comporta fetele cum amici. mie mi se intampla mereu si imi vin banueli. mai bine stai lokului sa nu te faci de ras

| viviana_1892 a răspuns:

Da.intreab-o.dar incearca sa te adresezi frumos.incepe sh uh prin ai face complimente spunandu-i ce-ti place la ea de exemplu
succes

| anonim_4236 a răspuns:

Uite ce-ti spun eu. Daca pentru tine e mai mult decat o prietenie ai putea sa incerci.Mai intai gandeste-te si la ce s-ar putea intampla:sa va certati odata si sa nu mai ai parte nici de prietenie. Daca o iubesti fa-o... daca e doar o atractie gandeste-te de 100 de ori inainte ca sarputea sa dai totul pe nimic...toate amintirile pentru satisfacerea unor placeri momentane! Succes, si ai grija de ea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai intreab-o daca te place si apoi intreab-o daca vrea sa fie cu tine este simplu cel putin pentru un baiat...bafta...daca ea face asa eu chiar cred ca te place