| Rechin a întrebat:

Buna
Am o fata in clasa care inainte ma placea, apoi ne-am despartit si dupa 1 luna cred ca a inceput iar sa ii placa de mine.
Ce sa fac?
DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| YukyTsukiyomi a răspuns:

Intrebarea e tu o mai placi? ideea e ca daca ea te place intr-adevar poate motivul pentru care nu iti arata asta sau nu iti spune este ori timida ori e putin speriata ca sa nu mai de-a gre ca in prima reatie cu tine... daca tu o placi arata-i asta(imbratiseas-o si da-i un pup pe obraz cand va intalniti, stai pe langa ea zambeste mereu cand iti spune ceva si uita-te in ochii ei cand vb cu tine pentru atunci isi va recupera increderea in tine si poate poate ajungeti la o relatie mai setioasa de data asta... dar daca nu o placi intreab-o daca ea te place ca sa nu-i faci sperante totusi sa-i o spui intr-un fel dgz spune-i: Scuze eu nu am aceleasi sentimente dar putem ramane prieteni! sau ceva de genul asta sper ca am fost de folos bafta! funda?love struck

2 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sa ii spui sa va combinati.
e cel mai bun sfat, daca va placeti reciproc.
pa, pa.

| ladygaga a răspuns:

Buna rechinule.

Daca inca iti mai place de ea si esti sigur ca si ei ii place din nou de tine poti sa o intrebi daca mai vrea sa mai fiti impreuna inca o data.