| Alexandra1717 a întrebat:

Buna,am o foarte mare problema.Ieri am iesit afara cu o prietenasi i-am spus un secret, apoi in casa i-am spus mamei ca fata aceea mi-aumblat prin mesaje si astfel a aflat secretul(stiu ca nu este bine sa minti dar nu stiam cum sa ii spun mamei, acum chiar imi pare rau). Acum mam vrea sa se certe cu mama fetei respective si eu voi avea doar probleme, urasc sa mint nu stiu de ce am facut-o.Imi este frica sa ii spun mamei ca am mintit-o pentru ca nu va mai avea incredere in mine si se va supara si urasc asta.Chiar am nevoie de AJUTOR, imi este foarte frica si nu stiu ce sa fac sad sad

Răspuns Câştigător
| kittykatty20 a răspuns:

Eu totusi cred ca ar trebui sa ii spui mamei tale. Stiu ca iti e frica sa nu se supere, dar gandeste te in felul urmator: daca mama ta chiar se cearta cu mama fetei respective, atunci clar se va afla adevarul, si asa nu numai mama ta o sa fie suparata, ci si prietena ta si mama prietenei tale. Vei avea mai mari probleme daca taci.

| Alexandra1717 explică (pentru kittykatty20):

Ok,dar nu stiu exact cum sa ii spun deoarece nu imi place sa o mint iar daca afla ca am mintit-o se va supara tare pe mine si nu vreau asta, dar multumesc oricum de sfat kitty happy sad

| kittykatty20 a răspuns (pentru Alexandra1717):

Cu placere si ma bucur ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| DenisaAlexandra2000 a răspuns:

Mai bine spune-i adevarul mamei tale pentru ca se v-a supara mai rau daca afla de la mama acelei fete

| Alexandra1717 explică:

Ok, inteleg si cred ca o sa ii spun dar nu prea stiu cum, imi puteti da o sugestie va rog frumos, nu vreau sa o supar sau sa isi dea seama ca am mintit-o nu stiu exact cum o sa ii spun dar trebuie sa o fac delicat si sa scap o data de apasarea astea de pe sufletul meu. Multumesc de sfaturi si astept raspunsurile.