| HaPpYsAdYoUaNdI a întrebat:

Buna ....am o incurcatura foarte mare in cap si in suflet fostul meu prieten vrea sa ii dau inca o sansa, imi zice de toate ca iubeste etc.dar el umbla cu alte fete ca si cum nici nu a vorbit cu mine de o a doua sansa, si da azi la scoala a sarutat o fata mai mica ca mine iar eu eram la 3 metri de ei pe scari si nu stiu de ce dar m-am intrista deodata, adica sincer el umbla cu altele si vrea si cu mine din nou ce pot face? pe deasupra toti zic ca e indragostit de mine si toate cele dar eu nu stiu ce sa cred adica ...help nu stiu ce sa cred. faza e ca eu l-am mai refuzat de cateva ori iar acum cand se uita la mine se unita cu ura iar cand il intreb ceva raspunde foarte suparat si fara chef

P.S - fara raspunsuri la misto!
Dau funda... :3

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

M-am uitat la poza ta de profil, nu esti cam mica pentru relatii? thinking

| HaPpYsAdYoUaNdI explică (pentru MarianWLF):

Cat de matura ai vrea sa arat? la 14 ani

| LoveTenis a răspuns:

Nu te merita! Ce face el la fete(adica daca ar fi fata si fetele alea ar fi fost baieti)s-ar fi numit curva...dar asa cred ca e curvar.Nu poti sa te imipaci cu el daca te vei impaca te va parasi si rani! Meriti pe cineva mai bun! Ce sa faci? Sa il uiti si sa nu te mai gandesti la elrolling on the floor. Funda?