| Giulia_Ana_1992 a întrebat:

Buna am o intrebara si va rog din tot sufletul sa ma ajutati! Acum un an eram prietena cu o fata Simona.Ne-am cunoscut atunci cand eu si dusmmancele mele ne-am impacat(Simona era prietena cu ele).Eu si Simona si o prietena foarte buna Patricia ne intelegeam de minune. Puteam sa spun ca Simona era cea mai buna prietena! Am petrecut mult timp impreuna! Nu afost zi in care sa nu stam impreuna sa ne jucam.Ne spuneam secrete si tot ce aveam pe inima si ea intotdeauna ma intelegea. Dupa m-am certat cu dusmancele mele iar au conviso pe Simona sa nu mai stea cu mine! Acum e una dea lor.Ma uraste! Dar eu inca stiu ca in adancul inimei ei ea inca vrea sa fie prietena cu mine! Va rog sa ma ajutati! Ce trebuie sa fac ca sa nu mai stea cu dusmancele alea si sa se intoarca la mine! NISTE SOLUTII VA ROG! Si apropo as ma impac cu dusmancele mele dar parintii mei nu dar nici eu de la 12 ani(prezent) X si X in afara de Simona se pup cu baieti!

1 răspuns:
| Laura1074 a răspuns:

Hey! Cam complicata problema ta.Eu iti propun sa vorbesti intre patru ochi cu Simona, spune-i ce ai pe inima, aminteste-i de momentele in care erati prietene si va distrati de minune.Ar fii naspa sa pierzi o prietenie, dar dupa parerea mea, daca Simona iti era o prietena adevarata, nu le-ar fi bagat in seama pe "dusmancele" tale, ci te-ar fi crezut pe tine.
Sper ca te-am ajutat!happy