Iti recomand, daca vrei sa tii o dieta, sa mananci totusi si carne. nu prajita, preferabil la gratar sau fiarta si sa fie carne slaba. renunta la prajeli de orice fel, renunta la paine. mananca multe fructe si legume si bea neaparat 2 l de apa pe zi. in paralel cu regimul alimentar, apuca-te de sport: alearga (dar nu doar 500 de metri), mergi mult pe jos (dar intr-un ritm alert), fa genuflexiuni, abdomene. iti recomand exercitii fizice nu numai pentru a arde depozitele de grasime dar si pentru a tonifia masa musculara. ca nu vrei sa slabesti si sa-ti atarne pielea, da?
asa ca mananca sanatos, fara fripturi si cartofi prajiti si fa sport
te cred ca vrei sa slabesti repede dar incearca sa nu slabesti mai mult de 2 kg pe saptamana pentru ca o sa-ti dai metabolismul peste cap si o sa fie mai rau. succes.
Bea apa plata cu lamaie. la mine a functionat in 1 luna am dat jos 2 kg si mai bea in fiecare zi 2 l de apa plata
Poti cauta un regim pe internet, am auzit ca destul de multe persoane au slabit cu regimul Nicoletei Luciu sau daca vrei ceva mai putin dur, iti pot recomanda eu unul:
saptamana. 1: doar carne (fiarta sau fripta) oricat de multa vrei
saptamana. 2 : saptamana. 1+dovlecei, morcovi, pastarnac (legume usoare)
saptamana. 3 : saptamana. 2+legume
saptamana. 4 : saptamana. 3+fructe
eu zic sa-l incerci, matusa mea a slabit 12 gk cu el