Asa,acu sa iti explic si tie, NU, NU apar cosuri de la masturbare, cosurile apar in general de la transpiratie si de la varsta care o ai, pana in 18 ani e ok sa ai cosuri dupa, daca ai la fel de multe nu e ok, rasmus vorbeste fara sa isi dea seama, sau are 12 13 ani si are cosuri si o arde-n L@B@ de 150 de ori pe zi si de aia a zis ca de la masturbare iti aparNU e adevarat, e ceva normal, e pubertatea, poti sa te masturbezi linsitit de 50 de ori pe zi ca nu ai nimic
bine nici in exces
Apropo tu inca o mai freci!, vrei sa se apuce omul sa o frece de 15 ori pe zi ca zici tu ca nu are nimic >?! )))
Vezi Octaviane ca daca o freci mai mereu o sa devi timid si frustrat, *atunci o vei freca pana la adanci batraneti! ))
pentru Liviu > asa ca fapt divers am prietena de 6 ani!
Numai bine!
De acord, nu e bine sa o frece de 15 ori pe zi,insa nci sa creada ca asta e un lucru oribil sau etc
De ce spui ca apar dereglari hormonale? macar esti in tema? te poti masturba linistit,poate aparea doar ejaculare precoce,asta daca exagereaza, crede-ma stiu ce vorbesc, nu poate pati nimic, asa ca termina numai induce in eroare copii, cat despre faza cu cosurile, arata-mi mie un copil de pana in 16 ani care nu are cosuri, poate sa se masturbeze sau NU, e pubertatea, asa ca ...mai pune mana pe o carte de educatie sexuala(Nu ca sunt eu ala cult) dar fa-o iti va prinde bine fara suparare, nu sunt eu mare om cu facultate, insa macar atata stiu, ai grija ce spui ca rad oameni de tine
Da este adevarat, nivelul testosteronului creste si apar cosurile! sau dereglari hormonale.)