| Lorena000Lore a întrebat:

Am o întrebare.Am o prietena foarte buna ne cunoastem de la 5 ani, si ei acum ii place de un băiat, dar baiatu' de care ii place prietenei mele nu o place sau asa credem noi, ea a fost cu el in aceeasi clasa dar ea s-a transferat tocmai in Germainia, si acum ea si.a dat seama ca.l place, de o vreme tot incercam sa aflam daca ii place de ea sau daca e cu cineva, dar când ii trimitem mesaj una dintre noi el nu răspunde si da cu seen. Si de o vreme eu tot ii prietenei mele ca nu o merita daca face fente din astea cu ea pentru ca si la scoală ii făcea la fel nu prea o baga in seama, si când i.o zis ca.l place când era cu el la scoală i-a zis ca e nebuna si ca nu are deaface nimic cu el. Si de atunci eu ii zic sa.l lase.Dar ea isi schimba starea de spirit de la o propozitie la alta, când e de acord cu mine, când ma contrazice si zice ca.l iubeste, când e supărată, etc. Si întrebarea mea este.Ce sa-i fac la prietena mea ce.a mai buna sa-i treaca de el sa.u măcar sa facă in asa fel sa nu se mai gandeasca la el nu vreau sa mă bag in viata ei amoroasa dar e cea mai buna prietena a mea e sora mea din alta mama si nu vreau sa o vad suferind când o aud ca suferă din cauza aluia îmi vine sa.l fac gratar pe acel băiat. Va rog ziceti.mi metode sa o fac sa uite de baiatu ala.

2 răspunsuri:
| anamatey a răspuns:

Pai este destul de greu sa faci ca sa uite de el. Poti sa o preocipi cu ce ii place cel mai mult (sa deseneze, sportul preferat geva de genu )Ea e acum in Germania? Daca nu este poti sa faci sa se indragosteasca de cineva care o merita. Daca e in Germania v-a uita pentru ca daca nu a avut o relatie pe care nu o poate uita atunci distanta si ca nu vorbeste cu el o va face sa uite.

| Lorena000Lore explică (pentru anamatey):

Da dar când îl vede conectat pe Facebook ea ii da msj zi de zi si chestia asta nu cred ca o sa o faca sa uite