Baietii nu au sentimente? Cine o fi si tipii astia extraterestri?!
In realitate problema e urmatoarea : Genul masculin indiferent de virsta, intotdeauna vrea sex - si e normal, dar asta nu inseamna ca baietii daca nu-si exprima sentimentele nu le au. Chestia consta in devotament si-n temerea de a nu investi timp si rabdare in ceva efemer...
Nu poti generaliza si mai depinde si cum arata fata. Unii baieti chiar isi iubesc prietenele iar altii stau cu ele doar pentru sex. Cand vezi o fata cu forme presupui ca e usuratica iar cand vezi una fara forme presupui ca e cuminte. Cel putin asa gandesc eu si majoritatea baietilor din liceul la care invat. Nu imi spune ca nu e corect sau alte chestii din astea fiindca nu conteaza. Asa gandesc indiferent daca iti convine sau nu.
Diferă de la caz la caz. Dacă e vreo bătută-n cap, însă are un fizic generos şi mă place, normal că-i ofer ce vrea până facem sex. Însă dacă e o fată inteligentă, pe care merită să o respect şi cu care pot discuta despre orice, se vor forma nişte sentimente şi-i voi oferi şi dragostea mea.
Nu stiu ce sa spun despre ceilalti baieti dar eu sincer spun ca da, vorbind in numele meu. Nu poti face dragoste cu o fata daca nu o iubesti, cred ca sentimentul este reciproc si pentru fete nu?
Clodmod întreabă: