anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare cam ciudata...
Am 13 ani si ceva si imi cam place de un baiat! imi este extrem de rusine sa ii spun pentru ca el sta cu baieti mai mult si nu stiu cum sar interpreta asta sau ce penibila voi fi daca ii spun!
Aum intrebarea mea este :Nu stiu ce ar gandi el adica daca ii spun se va simti jenat sau ceva in genul?

4 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu ii spune.Doar incearca sa te imprietenesti cu el si sa fii mai mereu in preajma lui. Daca te va placea, cel mai probabil iti vei da seama si abia atunci ai putea sa faci tu primul pas, si asta cand sunteti singuri.

| anad a răspuns:

Incearca sa il abordezi cat mai des cu tot felul de pretexte si din discutii si atitudinea lui iti vei da seama ce gandeste si ce e de facut. Poate face el primul pas.

mira
| mira a răspuns:

La aceasta varsta este normal sa-ti placa de cineva, dar nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce ne place trebuie sa fie al nostru. Poate baiatul are alte gusturi sau nu simte nevoia unei prietenii.Asa ca ia-l mai pe departe, intreaba-l cum se rezolva o problema sau daca ii functioneaza bine noul telefon. Vezi cum iti raspunde si apoi mai fa un pas.Nu sari pe el cu declaratiile ca-l sperii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai vorbiti si voi pe messbatting eyelashes Asa am patit si eu laughing Dar noi ne cunosteam de cateva luni, si apoi vorbeam in fiecare seara pe net, pana a aflat ca imi place de el. laughing si acum.