| mmjj2002 a întrebat:

Bună!
Am o întrebare care ar putea suna cam banal, dar vreau să știu ce posibilități am. Eu am intrat la un liceu cu profil tehnologic (chimie industrială) și știu că profilul respectiv se bazează pe mate, chimie, bio și fizică. La proba de bacalaureat în afară de probele obligatorii de romănă, mate și o materie la alegere din cele menționate mai sus, oare pot să aleg să dau și din engleză?
Inițial am vrut să ajung la un liceu mai "bunicel", la limbi străine (engleza) și desigur din cauza notelor pe care le-am obținut nu am ajuns la liceul dorit și lucrul ăsta m-a demoralizat extrem de mult și din moment ce am ajuns în punctul ăsta, vreau să știu ce posibilități am și ce pot face în privința asta. Aș aprecia eventual și orice fel de sfat aș primi care m-ar putea ajuta într-un fel sau altul.
Mulțumesc, o zi frumoasă!

Răspuns Câştigător
| Notmyaccount a răspuns:

Nu, nu exista proba pentru limba engleza la bac, cat timp nu o stidiezi ca limba materna, exista in schimb niste probe inainte dr bac, la care intra si o limba straina, in cazul tau engleza. Faptul ca ai prins doar filuera tehnologica nu trebuie sa te demoralizeze. Intr-adevar e putin diferit de liceul teoretic, dar daca te tii de scoala, ai sanse sa te ridici foarte mult la un astfel de liceu, fiindca in antiteza cu profesorii de la liceele de top, profii de la liceele mai slabe sunt foarte entuziasti cand dau de copii cu ceva potential si fac tot posibilul sa ii ajute sa isi ia bacul cu note cat mai mari. Engleza o vei putea studia si in liceu si si dupa. N-a fost sa fie de data asta, dar asta nu inseamna ca liecul la care ai intrat iti va influenta intregul viitor! Capul sus si mergi inainte!

0 răspunsuri: