Cand stau linistit la calculator si mama striga ''Claudiuuu, strange-ti hainele, fa aia, fa cealalta...'' bla bla bla
Pai. amuzanta
In clasa a7a. la ora de geografie... o asculta pe o colega care era in stare de corijenta. Si ca sa ia o nota mai buna, ii punea intrebari foarte usoare:
- Care e capitala Romaniei.
- Chisinau.
)
Si aiurea...
Cand cineva povesteste ceva, si se lauda... si mai nimeni nu crede ce zice [ adica intr-un cuvant MINTE DE RUPE ] . mai se apuca unu` sa zica:
- Da`te ba jos din copac.
Sau.
- Cat e ceasul`?
- 12 fara un sfert
- Si ce suferi?
Hai ma ca toate sunt geniale din cate mi-ati spus...si o sa imi trimita e-mail cei de la TPU ca sa declar raspunsul castigator... dar toate sunt misto rau
.purcel...scroafa. cap de svecla, mirosi a varza murata ,, om fara dinti, pitikanie :@.
Sa-mi *** una- de cate ori spun asta am grija sa ma lovesc si cu palma peste frunte
Sa ma bata mama-cand vorbesc repede sau sunt nervoasa fiecare propozitie se termina cu SA MA BATA MAMA.
Iti dai seama de cate ori ma palmuiesc singura in fiecare zi si mama a facut febra la "figurat" de cata bataie mi-a dat.
In cls a7a cand un coleg a fost intrebat de un profesor daca in Romania exista vreo insula.colegul a zis: da, insula ocladelia langa cluj
''Nu auzi? Sifoane, dara'' enervanta expresie sau : ''O veni si X cand o manca Stefan cel Mare mamaliga'' numai dodii
Pai..."fata mosneagului a ajuns la par si parul era pliiin de mere"