anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare : care dintre avast free 6 si avast internet security este mai eficient? am licenta + cd la avast internet security (l-am primit cadou de la cineva) si ma gandeam daca sa trec la el sau nu, licenta este pana in 16.12.2012. a si era sa uit daca puteti sa imi explicati si mie ceva : cand am cumparat o unitate (cealalta s-a ars ) avea windows 7 ultimate pe ea dar precizez ca am luat-o la mana a 2 a ( nu am avut destui bani) toate bune si frumoase dar am vazut pe carcasa ei o eticheta pe care scria windows VISTA ultimate 64bit si licenta mai jos. Acum ma tem sa nu fi schimbat aia windowsu cu unu piratat ( norocu meu e ca am si licenta la vista acum) voi ce parere aveti? (scuze categoria dar nu gasesc pe cea de tehnologie)

Răspuns Câştigător
| ionuutzuu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa treci la internet security daca tot ai licenta pentru. ca e mai bun si in privinta windows-ului... toate sunt piratate! Chiar iti convine sa dai 200$ pe o licenta originala? Adica e doar un cod, nu face nimic mai mult happy Crede-ma am testat... Si in plus nu e ilegal happy

0 răspunsuri: