| UnicornulFericit a întrebat:

am o intrebare care ma macina si vreau sa vad raspunsurile tuturor.
Ce credeti ca se intampla dupa moarte, dupa ce mori, pieri, decedezi ce se intampla, nu ma refer la faptul ca iti face slujba, te ingroapa. etc.
Ce credeti voi ca se intampla cu noi dupa ce pierim?

6 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Nimic.eu nu cred in rai, in iad.in biserica. depinde de destin, nu ti se intampla nimic, mori si atat

| Kalyn a răspuns:

Pai eu ma gandesc la ceva...inainte universlui nu a fost nimic, si cum din nimic nu poti face ceva, atunci trebuie sa existe o forta acolo undeva care vegheaza peste toate, ei bine pe aceasta forta eu o numesc Dumnezeu si chiar am incredere in ce-mi spune biserica fiindca nu de putine ori am simtit cand am fost ajutat, probabil daca o sa mergi si tu odata la biserica o sa-ti dai seama de toate astea...deci trebuie sa existe rai si iad. pe langa astea eu mai am o teorie, cei ce ajung in rai ar putea sa primeasca o a2a sansa la viata sub forma altei vietati sau chiar a unui om pentru a se verifica inca odata puritatea sufletului acelei persoanehappy

| Kiddc a răspuns:

Mereu m-am intrebat si eu asta...sincer chiar sunt multe chestii.
Adica poate fi ca in povesti si in filmele SF ca vezi "Lumina" si mergi in Rai si acolo o sa intalnesti ingeri etc sau poti ajunge in Iad unde "vei arde pe veci"...

Poti scria intrebarea asta si pe Google si o sa vezi pe acolo...big grin

| katty_6203 a răspuns:

Http://www.gotquestions.org/romana/viata-dupa-moarte.html M-am mai"documentat"cat de cat si nu e greu sa gasesti raspunsul.Nu e nevoie sa traiesti astfel de"experiente"ca sa se inteleaga ce se va intampla cu sufletul omului dupa moarte.Sufletul va merge in rai sau in iad.Vezi bine cata lupta se duce intre BINE si RAU, cata diferenta oamenii buni si cei rai.De noi depinde ce se va intampla dupa ce vom muri...Vom fi judecati dupa faptele noastre!

| razzvan27 a răspuns:

In general oamenii se descompun. big grin acum daca crezi in dumnezeu poti fi sigur ca exista o alta lume dupa ce murim si ca moartea e doar o madalitate de a trece spre acea lume. daca esti ateu, si crezi ca in teoria big-bang-ului mori te mananca viermii, te transformi in ingrasamant si gata big grin mie unu imi place sa cred ca mai exista ceva dupa.

| MarcuDany a răspuns:

Buna.Eo cred ca ramai asa ingropat.Nu cred in vorba aia ca poti ajunge in IAD sau in RAI.Ramai asa. Sper ca team lamurit happy App ap 13 ani. Imi dai funda?