| Constantin_Savu_1998 a întrebat:

Buna Am o întrebare care mai bunã Tigara Electonicã sau cea Obisnuita. Vreu Raspuns Sincer Mersi Mult.

3 răspunsuri:
| xxalexaa a răspuns:

Tigara electronica e mai ok. Cel putin mie asa mi se pare. Le-am incercat pe amandoua, si in momentul de fata am una electronica. Poti sa iti alegi o anumita aroma, etc. Aia clasica (Pe langa faptul ca miroase groaznic), e si mai costisitoare.

Asa, la aia electronica dai vreo 200-300 de lei, dar e de durata.

| vocea a răspuns:

''Punem alaturi tigara obisnuita si asa-numita tigara electronica. Nicotina se regaseste in ambele, efectele sunt insa cu adevarat diferite. Diferenta o face temperatura la care sunt inhalate substantele. De fapt, cel mai periculos lucru in privinta fumatului are legatura cu termometrul. Explicam imediat.

Gazele de esapament degaja temperaturi imense. Fumul unei tigari contine exact aceeasi produsi de arsura. Temperatura inalta loveste direct aparatul pulmonar, pe toata lunginea lui.
Temperatura mare produce inflamatie in cele 300 de milioane de baloane, numite alveole pulmonare. Prin ele, respiram.
Organismul se apara:
Substanta numita etilena, descarcata la nivel celular, poate fi determinata din propria respiratie. Si, avem, astfel dovada obiectiva, cat de tare agreseaza fumatul fiecare celula umana.

Tigara electronica nu ajunge la temperatura mare a tigarii obisnuite. Si, de aceea, la un fumator de tigara traditionala gasim de 4 ori mai mult stres celular fata de un fumator de tigara electronica. Si de 10 ori mai mult stres celular fata de un nefumator. Si, totusi, spun cei dependenti, exista oameni care traiesc 90 de ani si au fumat o viata. Cum e posbil?

In fiecare luna, mucoasele din interiorul aparatului respirator se reinnoiesc. Toate celulele nou aparute trebuie sa fie identice cu celulele - mama. Dar pentru ca vorbim despre o rata mare de schimbare celulara, e usor sa apara deviatii. Deviatiile inseamna cancer.''

Asta o spun speicalistii, daca vrei sa iti spun parerea mea este ca tigara naturala desii te omoara este mai ok decat cea electronica.

| Stan_Alexia-Maria_1998 a răspuns:

Eu consider ca e mai buna cea electronica, atata timp cat nu ai lichid cu nicotina. Daca aceasta are lichid cu nicotina dauneaza la fel ca una normala sau mai mult, daca tigara elimina mai multa nicotina decat ar trebui.