| SandraCorinneS a întrebat:

Buna!
Am o intrebare cat se poate de simpla, dar ca sa imi raspundeti, va trebui sa va spun cate ceva.
Mai de mult am cunoscut un baiat, care era fostul unei prietene nu foarte apropiata.
Am ajuns sa fim impreuna, dar la un moment dat a fost in vacanta o saptamana si nu m-a mai sunat. Dupa vacanta ne-am vazut la scoala si ne-am certat din cauza unui lucru care nu este lagat de de nimic de mai sus.
Dupa o pauza de vreo luna, a inceput sa se poarte foarte frumos cu mine.
Sincer, mie inca imi place.Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| ana5 a răspuns:

Pai daca el nu iti da nici.un semn de viata o saptamana, inseamna ca nu prea te place, tu daca i-ai face asa, el ar mai accepta sa fie cu tine? gandeste-te la asta si raspunsul ti-l vei da singura!

| teona125 a răspuns:

Baietii sunt foarte parsivi crede'ma! o prietena a patit tot ceva de genul zilele trecute, ea este asa mai rece adica la ea vina e orgliul, bine nici baiatul nu e sfant si de aceea dar nah, tu gandeste-te bine tu il cunosti, gandeste-te daca in ttimpul asta a vorbit cu alta fata si nu ma refer ca amici asa mma refer la ceva mai mult, daca chiar il placi intereseaza-te de chesta asta, si daca nu afli nimic ..si afli ca nu a avut nici o treaba cu alta fata poate a avut ceva probleme nu stiu ce sa spun, oricum cum a fost prima data nu va mai fi, dar daca chiar il iubesti afla totul si vezi ce faci...Bafta draga!:*