anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare.cred ca e c-am stupida.sunt adevarate povestile cu calugarii? tocmai vazusem pe OTV ca la Sibiu disparuse 2 copii, care au fost gasiti fara organe, si erau si poze cu calugarii.eu jur fratilor ca am o frica in mine de mi-e frica sa stau singura in casa.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Schimba postul. Povesti de tipul acesta au mai fost si in alte judete nu doar anul acesta ci si in anii trecuti.Niciodata ceva concret nu sa putut dovedi, niciodata nimeni nu a venit sa reclame ca, copilul i-ar fi disparut, niciodata nimeni nu a vazut ceva concret.Deci stai linistita sunt doar zvonuri nefondate iar cei de la otv isi fac doar emisiunea de zi cu zi.Bafta!

5 răspunsuri:
| Meeeeee a răspuns:

Nu e adevarat sunt din sibiu si char politia a declarat ca nu e adevarat

| Radu_5773 a răspuns:

Poza aia cu 3 calugari o facut-o un coleg de clasa laughing Nu ii nimic adevarat. Is doar niste tembeli, sau poate este adevarat. DA poza aia sigur nu ii cu ei. ii facuta cu un NOKIA E63rolling on the floor

| BooGy96 a răspuns:

Bai.stai fara grija.sunt niste tampenii.am fost si eu luat de o asazisa salvare neagra. dar era doar o farsahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti eu am 2 nepoate sincer nu cred zvonu. dar totusi merg dupa ele la scoala pentru orice eventualitate.si daca chiar ar exista zic ca ar umbla noaptea frate nu ziua cand vede toti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numele unuia este dan diaconescu