| andrro1 a întrebat:

Am o intrebare.
Cum pot sa ma distrez si eu vara asta, dati-mi si voi idei, ca m-am cam plictisit in astea oare cum 2 luni.
Ocupatii, cv de genu. Apropo, nu prea am prietenisad

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste
picteaza/deseneaza
fa sport
fa chestii homemade
quilling/origami
apuca-te de gradinarit
apuca-te de gatit

macar una dintre astea, daca nu pe toate.

| Nemessys a răspuns:

Pai... te poti uita la filme/seriale. Asta poate sa-ti fure toata vara si crede-ma. nu o sa regreti. Cu chestiile astea trece repede timpul.
Te poti juca un joc... Incearca totusi.
Mai stai pe Youtube / Facebook. Youtube, poti sa te uiti la diferite lucruri, orice te pasioneaza pe tine. Facebook. chiar daca sunt multi prosti acolo, insa e totusi ok.
Poti sa te apuci de ceva nou. Sau macar sa incerci. Cum ar fi... desenatul? Cred. sau habar n-am. Uite mai poti sta pe TPU din cand in cand si mai dai si tu cateva raspunsuri. laughing
In rest nu prea am idei. Insa te sfatuiesc sa incepi activitati care te face sa interactionezi cu anumite persoane. Ceva, concursuri, chestii d-astea, acolo intalnesti oameni si te poti imprieteni cu ei. Uite de exemplu iti place,, aia" te duci la cursuri care includ acel lcru, intalnesti persoane noi care au aceeasi pasiune ca a ta si poate reusesti sa te imprietenesti cu ele.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, te-as sfatuii sa iesi afara din casa si sa-ti faci prieteni! Cauta-ti colegii de scoala, vecinii, vorbeste cu ei, organizati sa mergeti la o plimbare prin parc sau la film, ori cu bicicletele. orice, numai sa nu mai stai in casa.