| Madalina_Andreea_1996_0g41 a întrebat:

Bună, Am o întrebare : Dacà faci duș, și ești și spălată pe cap, și stai la geam sau ieși afară în frig cam 5 minute ce o să se întâmple?

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa iti fie frig

| DarkOrbitMoon a răspuns:

O sa faci meningita si o sa mori.
Pnm, daca esti mai sensibila probabil vei raci.

| minrest a răspuns:

Se poate sa nu se intample nimic, poti sa racesti si, Doamne fereste, poti face o raceala grava. Am avut un sir de afectiuni respiratorii sase luni la rand dupa ce am stat intr-o zi in ploaie in vreo trei reprize, eu te sfatuiesc si chiar te rog sa nu iti asumi riscul. O zi buna.

| T0T a răspuns:

Probabil vei raci. Ce te astepti sa se intample?

| Madalina_Andreea_1996_0g41 explică (pentru minrest):

Păi chestua este, sora mea a facut dus cu geamul deschis si a stat si cu capul ud la geam. Ce o se intample? O sa faca febra? Cam in cat timp?

| Madalina_Andreea_1996_0g41 explică (pentru T0T):

Păi este vorba de sora mea, a facut dus cu geamul deschis, si a stat si cu capul in geam uda, o sa faca temperatura sau cv?

| T0T a răspuns (pentru Madalina_Andreea_1996_0g41):

Probabil.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este foarte posibil sa faca meningita, doamne fereste.

| AirănMeidăn a răspuns:

Depinde de fiecare.
Eu am facut asta de destule ori si nu am patit nimic

| William a răspuns:

Faci cancer.

| Mayar a răspuns:

O sa faci meningita, adica te racesti la cap, la creier - si chiar si in prezent, boala asta n use trateaza foarte usor si multi oameni mor. Deci... ai grija

| Madalina_Andreea_1996_0g41 explică (pentru Mayar):

Sora mea a stat cam 7-10minute la geam uda pe cap oare are cv?

| minrest a răspuns (pentru Madalina_Andreea_1996_0g41):

Sa speram ca de data asta nu se intampla nimic, dar aveti grija de acum incolo. Cam asa se intampla, oamenii au grija de lucrurile astea de la un moment incolo, 'ori cand se maturizeaza, ori cand capata experienta. Buna seara.

| Mayar a răspuns (pentru Madalina_Andreea_1996_0g41):

Da. mai bine merge la medic.

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Sa nu o mai faci!

| LUTTY a răspuns:

Daca nu ai creier nu are ce sa se intample asa ca nu ai cum sa-ti faci nici griji laughing