| bolly a întrebat:

Daca fumezi si faci sport de performanta (nu in cazul meu) scade rezistenta?batting eyelashes sau ce efect are fumatul asupra unei persoane care face sport`?happy. Funda +votlove struck

4 răspunsuri:
| madycool93 a răspuns:

Fumatul poate scade calciul din oase si poate provoca ameteli...eu iti spun sai recomanzi acelei persoane sa se lase de fumat daca nu vrea sa ajunga la spital din cauza lipsei de calciu

| madycool93 a răspuns:

Buna! fumatul poate duce la scaderea calciului care acesta poate provoca greata si ameteli.Eu ii recomand acelei persoane sa se lase de fumat daca nu doreste sa ajunga la spital din cauza scaderii calciului.

| Satyr666 a răspuns:

Si eu fumez si fac inot si tot ma inalt, deci nu e nicio problemawinking apropo: fumatul de ajuta: curata organismul de plamani happy

| Thanatos a răspuns:

Intr-un minut un om normal poate sa introduca cel mult 3 litri de oxigen in organism. Daca e bine antrenat, plamanii si inima aduc mai mult oxigen si pot depasi aceasta cifra. Sa nu uitam ca pentru a consuma 4 litri de oxigen, prin plamani trebuie sa treaca 70-80 de litrii de aer pentru ca doar 5-6 % din oxigenul din aer patrunde in sange. Si tot acest oxigen este vital pentru efortul depus in sport.

Întrebări similare