Bicicleta nu dauneaza himenului e un mit, daca doamne fereste animalul ala (n-am cum sa-l numesc altfel) reusea sa intre atunci poate himenul se rupea dar tot nu puteai considera dezvirginare, acest termen de dezvirginare i-al mai mult din punct de vedere moral, nu te axa doar pe himen, considera ca esti dezvirginata in momentul cand ai dus actul sexual pana la capat (penetrare completa) cu acordul tau alaturi de ce-l pe care-l doresti.
Mulțumesc mult de acest răspuns educat și frumos, până acum am mai primit multe răspunsuri urate gen ca,, era vina mea,, ca sunt eu usuratica, mulțumesc m-am mai liniștit
Nu e vina ta cu nimic, multi am avut experiente intime inainte de 18 ani chiar daca nu am trecut la actul in sine dar suntem atat de ipocriti incat facem dar cand vedem pe altcineva aratam cu degetul si ne credem sfinti, ascundem ca am facut si noi, hai sictir , esti la varsta la care esti curioasa cum se simte, cand vrei sa atingi sa vezi cu ochii tai, e normal, nu te gandesti ca exista situatia cand vei fi fortata pentru ca baietii iti vorbesc frumos si te fac sa te simti in siguranta, isi ascund intentiile adevarate pana reusesc sa ajunga cu tine in punctul ala, nu toti dar mai ales la cei tineri necopoti la minte fara gram de maturitate exista riscul asta.
Pai daca a încercat să te abuzeze și nu i-a ieșit,ești virgina.
Conceptul de virginitate este mai degrabă teoretic, practic, diferă de la femeie la femeie(legat de acest himen)
La unele femei se rupe de tot himenul, la altele nu.
Realitatea e că prima penetrare vaginala de consideră dezvirginare, masturbarea nu se pune.
Nu exista dezvirginare. Adica sunt si fete care nu sangereaza la primul contact. Ar trebui arse pe rug?
Imi pare rau pentru ce ai patit. Dar nu prea inteleg de ce iti e asa frica de ce crede el. Si daca iti doresti sa faci asta, de ce nu o faci?
Si da, cel mai probabil nu ti s-a rupt himenul
Un bărbat care te iubește cu Adevărat te iubește pentru cine ești tu și ce însemni cu Adevărată pentru el. N-are nicio treaba n-are nicio relevanță sângele dacă a curs sau nu. Nu știu de unde vă vine mentalitate asta cu sângele ăsta da n-are nicio treabă. O sa aibă importanță pentru "omul"care pune preț pe ce ai în pantaloni nu în inima și sufletul tău.
Nai de ce săte simți vinovată pentrucă tu ai trecut prin ceva foarte urâtă și îngrozitor ai fost abuzată și violată de un om nenorocit distrofic o specie eșuată de "om" acel băiat cu care ești nu ar avea de ce săte judece în privința asta. Doar dacă nu este și el un eșuat și te judecă greșit.
croissant întreabă: