| madam a întrebat:

Buna,am o intrebare,de curind plec in vacanta si nu vreau sa imi iau toate lichidele cu mine gen:gel de dus,sampon, balsam etc pentru ca plec cu avionul as vrea sa mi le iau din duty free.Imi puteti zice ce firme au acolo numai sa nu fie scumpe si cam cit ar costa?

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pune-ti TOT ce ai nevoie in bagajul de cala, pentru ca acolo poti sa pui (aproape) orice. Nu te baza pe duty-free, pentru ca au niste preturi de ti se face parul maciuca.
Produsele ieftine din duty-free sunt doar o legenda urbana.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai ales cea mai incomoda solutie. Ori iti iei frumos de acasa ori le cumperi la destinatie.

| corbulalbrosu a răspuns:

In duty free urile aflate in incinta aeroporturilor sunt practicate preturi astronomice. Cel mai indicat mod de a proceda ar fi sa-ti cumperi tot ce vei avea nevoie acolo la destinatie.

| mihai69 a răspuns:

Gel de duș, șampon ar trebui să găsești la hotelul unde vei fi cazat(ă). Oricum, prin Duty free nu sunt prețurile mai mici ca în mall - doar că produsele luate de acolo le poți lua la bordul avionului.
Pe de altă parte, dacă ai bagaj de cală, acolo poți pune și astea - nu sunt interzise decât dacă ai sticle / tuburi de peste 100 ml în bagajul de mână. Dar și aici le poți lua de acasă, cu condiția să cumperi setul de voiaj de 4 sticluțe de plastic de 100 ml de la IKEA. Și pui în fiecare ce ai tu nevoie.
PS apropo, când spui „de curând" se presupune că te referi la o acțiune din trecutul recent, nu care urmează!