Foarte interesant raspunsul tau Sebaschan, chiar iti multumesc, si sper sa ne mai vedem, mai astept si alte opinii.In legatura cu comportamentul adolescentiilor.
Ei vor să se mândrească cu asta.Ei cred că dacă fumează/consumă băuturi alcoolice/se taie o să fie mai presus decât alții...Dar nu se întâmplă asta îți spun din propria experiență. Fumatul nu te ajută cu nimic..Am 14 ani și am început să fumez.O lună în fiecare zi câte un pachet.Nu mi s-a întâmplat decât ceva rău..Am început să tușesc foarte tare..Am stat în spital 2 săptămâni..NU ÎNCERCA..Nu o să le reușească să fie mai presus decât cei denumiți CUMINȚI/PROȘTI doar o să fie mai bolnavi decât voi. Sper că ți-am fost de folos. Fundă?
Foarte frumos creativechannel, iti recomand o carte, sa te lasi de fumat, Carte a avut nenumarate succese, si nu o carte plictisiotare, daca te face sa te lasi de fumat, Eu am astm si de mic avem, am incercat putin sa fumez, si eu sunt de parera ta e o prostie mare.Iti multumesc, si sper sa mai reveniti si cu alte opinii.Din pacate am dat funda altcuiva.
Pentru mine nu contează funda contează că te-am putut ajuta cu opinia mea