| Cristina00 a întrebat:

..Eu am o sora mai mica de 5 ani, eu avand 14. Adevarul este ca eu am avut o copilarie foarte chinuita, parintii s-au despartit cand eu eram mica apoi s-a recasatorit cu un barbat care o batea si pe ea si pe mine apoi acesta o murit, ramanand sora mea fara tata. Acum mama mea s-a recasatorit din nou cu un barbat care ne iubeste si pe mine si pe mama si pe sora mea, dar cu toate ca pentru mine e un strain a inceput sa faca legea in casa si sa ma loveasca. Alta este insa problema...imi doresc foarte mult ca sora mea sa nu aiba aceeasi copilarie ca mine si am inceput sa o incasez eu pentru ea. Credeti ca e bine? Tin foarte mult la ea, nu as concepe ca cineva sa ii faca rau!

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Cred ca esti o sora minunata pentru ca gandesti in acest fel!
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu cineva despre aceasta situatie.Mama ta stie ca acest barbat va loveste? Daca stie si nu pune piciorul in prag, te sfatuiesc sa vorbesti cu o ruda mai apropiata (bunica, matusa, veri) si sa te muti din acea casa.De ce nu te muti cu tatal tau? Chiar daca nu iti dai seama, sora ta sufera pentru tine...Si tu esti tot un copil, un copil maturizat prea devreme si ar fi mai bine pentru tine daca ai sta departe de acel strain.
(Cum poate sa va iubeasca daca va loveste?)

3 răspunsuri:
| deyutzyk97 a răspuns:

Faci foarte bine...eu as face la fel in locul tau si daca nu-ti place tipul ar trenui sa-i spui la mama ta...

| lol1232 a răspuns:

Asta inseamna ca ti foarte mult la ea asta este bine nu este chiar bine sa o incasezi din cauza ei in acest caz stai cu sora ta si ai grija sa nu mai facaprosti ca sa te mai bata vorbeste cu mama vezi tu tu sti mai bine ce este de facut oricum ai grija Bafta!

| bebe91 a răspuns:

Nu cred ca sa vorbesti cu mama ta ar rezolva mare lucru din moment ce nici cu cel de-al doilea cu acre s-a recasatorit nu a facut nimica.desi ar fi bine sa incerci. daca nu cred ca cel mai bine vorbesti cu cineva din familie cu care esti mai apropiat si care te-ar puta ajuta sa scapi din acest chin.si eu am avut o copilarie cam nefericita si stiu cum ii cand vrei sa o ocrotesti. cred ca mama ta nu a procedat corect in deciziile pe care le-a luat dar asta e si parintii mai fac greseli ca doar is oamenii si toti fac greseli dar nu trebuie sa-i judecam pentru asta:*PS:cand mai ai nevoie de ajutor cauta-ma.chiar imi pare rau ca esti asa de mica si ca te-ai maturizat atat de repede